Turkcell, Dünya GSMA Birliği ödüllerinde finalde

Şirket, "TonlaKazan" ve "MobiWar" ile iki dalda finale kaldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL -Turkcell'in, "TonlaKazan" ve "MobiWar" ile Dünya GSMA Birliği ödüllerinde iki dalda finale kaldığı duyuruldu.

Turkcell'den yapılan açıklamada, Turkcell'in En İyi Mobil Reklam Servisi dalında finale kalan "TonlaKazan" uygulaması ile dünyada bir ilke imza attığı vurgulandı.

Açıklamada, En İyi Mobil Oyun kategorisinde finale kalan  yüzde 100 Türk yazılım ürünü olan "MOBIWAR"ın ise çeşitli platformlardan oynanabilmesi ile dünyada bir ilk olduğuna işaret edildi.

Ödüllerin, 17 Şubat'ta Barcelona'da Palau Nacional'da düzenlenecek gala yemeğinde açıklanacağı duyuruldu.

GSMA Üst Yöneticisi Rob Conway, finalistlerin belirlenmesinin ardından yaptığı değerlendirmede, yüksek kalitede hizmet sunan 450'nin üzerinde şirket arasından finale kalmanın muazzam bir başarı olduğunu belirterek, "Bu yılki başvuruların gösterdiği gibi belirsiz ekonomik koşullara rağmen mobil iletişim sosyal, ekonomik ve teknolojik gelişmeleri sağlamaya devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Bu yıl 14.'cüsü düzenlenen ve iletişim sektörünün en prestijli organizasyonları arasında üst sıralarda yer alan GSMA Birliği Ödüllerinde, 9 ana kategoride ve 15 alt dalda değerlendirme yapılıyor. Mobil Eğlence Ödülleri ise dört ayrı alanda dağıtılıyor. Bunlar, En İyi Mobil Oyun, En İyi Mobil Müzik ya da Video Hizmeti, En İyi Mobil Reklam ve En İyi Mobil TV Servisi olarak sıralanıyor.

Açıklamada, Turkcell'in, 2007 yılında En iyi Televizyon ve Radyo Reklam Yayını kategorisinde, 2005 yılında En İyi Faturalama veya Müşteri Hizmetleri Çözümü kategorisinde 2003 yılında Mobil İletişimin Acil Durumda En İyi Kullanımı dalında ödül aldığı hatırlatıldı.