Türkiye Bankalar Birliği Sivas'ta toplandı

Yönetim kurulu Sivas Belediyesi tarafından Paşabahçe Kütükev Restoranda düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

SİVAS - Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, "Sivas'ı tarihine, kültürüne, sosyal değerlerine, ekonomisine hep bir arada değer veren, geleceği planlayan bir şehrimiz olarak görmekten büyük onur ve gurur duyduk" ifadesini kullandı.

Yönetim kurulu toplantılarını zaman zaman İstanbul ve Ankara dışındaki illerde yapma kararı alan ve ilk toplantıyı dün Sivas'ta gerçekleştiren TBB Yönetim Kurulu üyeleri, Sivas Belediyesi tarafından Paşabahçe Kütükev Restoranda düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Programda konuşan TBB Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, kendilerine kentte gösterilen ilgi nedeniyle teşekkür ederek, "Çoğu bankamızın burada ciddi teşkilatı var ama eminim Türkiye Bankalar Birliği'nin bankacılık sektörünü temsil eden böyle bir heyetle kente gelmesi bize de çok şeyler öğretmiştir" dedi.

Sivas'ı böyle önemli atılımlar içinde görmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Özince, "Sivas'ı tarihine, kültürüne, sosyal değerlerine, ekonomisine hep bir arada değer veren, geleceği planlayan bir şehrimiz olarak görmekten de büyük onur ve gurur duyduk. Ümidimiz arttı, işimizi yaparken de bizi etkileyecek olumluluklardır" diye konuştu.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ise Türkiye Bankalar Birliği'nin Sivas'taki programının kentte yeni açılımlara vesile olacağını belirterek, "Bunun Sivas'a kazanımlarını zaman içinde hep birlikte yaşayacağız. Böyle çok değerli bir heyeti Sivas'ta ağırlamak bizim için de büyük bir onur oldu" dedi.

Programa Sivas Valisi Veysel Dalmaz, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, bankaların yetkilileri ve iş adamları katıldı.