Türkiye'ye Değer Buluşmaları 5. toplantısı yapıldı

Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Demircan, "Türk Telekom okulları, internet evleri, spor okulları gibi sosyal sorumluluk projelerimiz devam ediyor." dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ŞANLIURFA - Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, bir kurumu en fazla sosyal yatırımların ileri götürdüğünü söyledi.

Türk Telekomun "Türkiye'ye Değer" projeleri kapsamında gerçekleştirdiği "Türkiye'ye Değer Buluşmaları"nın 5. toplantısı Şanlıurfa'da yapıldı.

Türk Telekom yöneticileri burada Şanlıurfa, Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Elazığ, Mardin, Siirt ve Şırnak illerinden gelen basın mensuplarına, kurumun çalışmaları ve sosyal projeleri hakkında bilgi verdi.

Pazarlama ve İletişim Başkanı Demircan, burada yaptığı konuşmada, kurumlarının "Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri" grubu haline dönüştüğünü ifade etti.

Sosyal projelerin önemine değinen Demircan, "Bir kurumu en fazla ileri götüren sosyal yatırımlardır" dedi.

Demircan, konuşmasına, şöyle devam etti:

"Türk Telekom, 'Bir fark yaratsak yeter Türkiye'ye Değer' sloganıyla yürüttüğü sosyal çalışmaları, eğitim ve spor ile çevre başlığı altında topladık. Söz konusu çalışmalarımız, Türk Telekom okulları, internet evleri, spor okulları ve e-fatura ormanları gibi sosyal sorumluluk projelerimiz devam ediyor. Bu projelerle birçok alanda toplumsal gelişime destek verdik. 81 ilde yürüttüğümüz kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle, geçen yıl ulusal ve uluslararası organizasyonlarda 20'den fazla ödül aldık."

Türk Telekom Doğu 2. Bölge Müdürü Muhammet Katmer ise bölgede çalışan bin 347 personelin, sosyal çalışmalara da destek verdiğini söyleyerek, yürütülen projeler hakkında şu bilgiyi verdi:

"Türk Telekom spor kulüplerinde şimdiye kadar 152 sporcu yetişti. Bölgemizde halen 8 il ve 74 ilçede, toplam 89 internet evi faaliyet gösteriyor. Bu bölgede bugüne kadar 12 bin ağaç dikimi gerçekleştirdik. Bölge sınırları içindeki eğitim binası sayımız ise 7'ye ulaştı. Özellikle online eğitime yönelik çeşitli projelerimiz var. Bakanlığımızın onayından sonra duyuracağız."

Bu konularda ilginizi çekebilir