Ürdün elektrikli ev aletlerinde Türk malını tercih ediyor

Ürdün’de elektrikli ev aletleri ve cihazları konusunda faaliyetleri olan toptancı bu tür ürünler konusunda düzenli çalışabilecekleri Türk tedarikçiler aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ürdün’de elektrikli ev aletleri ve cihazları konusunda faaliyetleri olan bir toptancı bu tür ürünler konusunda düzenli çalışabilecekleri Türk tedarikçiler aramaktadır.

Ürdün'de su, petrol ve doğal kaynakların yetersizliği, dış yardımlara bağımlılık, yoksulluk, işsizlik ve yüksek enflasyon Ürdün ekonomisinin başlıca yapısal sorunlarıdır. Devletin ekonomideki ağırlığının azaltılarak kamu-özel sektör işbirliğinin güçlendirilmesi amacı ile yürütülen özel sektöre dayalı büyüme hedefine rağmen, kamu sektörü hala GSYİH’ye en fazla katkı sağlayan sektördür.

Önemli yerleşim bölgeleri daha çok ülkenin kuzeyinde ve orta kesimlerinde yoğunlaşmıştır. Diğer bölgelerin de kalkınması amacıyla yatırımcılar ve işadamları Amman’ın dışındaki bölgelerde iş yapmaya teşvik edilmektedir.

İhracat Potansiyeli Olan Başlıca Sektörler: Oto ana ve yan sanayi, kozmetik, temizlik maddeleri, kağıt, mücevherat, mobilya, ambalaj, inşaat malzemeleri, demir çelik, doğal taşlar, kablo ve teller, hazır giyim, kumaş, tekstil yan sanayi, iş makineleri, elektrikli makineler, plastik işleme makineleri, beyaz eşya, aydınlatma malzemeleri, temizlik maddeleri, boru ve bağlantı parçaları, pompa ve kompresörler, inşaat ve müteahhitlik hizmetleri, enerji, telekomünikasyon, perakendecilik, ulaştırma, güvenlik, danışmanlık, nohut, tatlı bisküvi ve gofretler, peynir, makarna, mercimek, zeytinyağı, bulgur, şekerli ve çikolatalı mamuller sektörlerinde Ürdün pazarında potansiyel mevcuttur.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

****** Electronics Corp. was founded in Amman- Jordan.
We are agents of famous brands and we aim to widen our sales operations to include the Middle East and neighborhood countries.
Our corporation is considered as one of the main traders of home appliances and electronics in Jordan.
It enjoys an excellent track record and self-esteem in the Jordanian Market because of its determination towards customers.
The name is famous in the commerce society as it constantly plans ahead for brilliant services and aspires to explore new trading possibilities based on intelligent knowledge,
systematic plans with creative view.
Looking forward to do Great job together,

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/340221_home-appliances-and-electronics-request-for-jordan

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir