VOB işlemleri cepten yapılabilecek

İş Yatırım tarafından geliştirilen TradeMaster sayesinde cepten her türlü bilgiye ulaşabilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - "TradeMaster Mobile" ile yatırımcılar, Vadeli İşlem Borsasındaki (VOB) işlemlerini cep telefonları üzerinden gerçekleştirebilecekler.

İş Yatırım'dan yapılan yazılı açıklamada, şirketin, VOB'u herhangi bir ara uygulama olmaksızın doğrudan işlem yapabilecek şekilde mobil ortama taşıyan "ilk aracı kurum" olduğu bildirildi.

Açıklamada, "TradeMaster Mobile" ile yatırımcıların, İMKB hisse senedi piyasası işlemlerinin yanı sıra VOB'daki işlemleri de doğrudan cep telefonları üzerinden gerçekleştirme imkanına sahip olacakları ifade edildi.

TradeMaster'ın, İş Yatırım tarafından geliştirilen ve yatırımcıların, internet erişimi olan her yerden hesapları ile ilgili her türlü bilgiye ulaşmalarına, derinlikli-anlık piyasa verilerini inceleyerek yurt içi ve yurt dışı hisse senedi ve türev piyasalarda doğrudan işlem yapabilmelerine imkan sağlayan bir elektronik alım-satım platformu olduğu belirtilen açıklamada, "TradeMaster Mobile"in ise bu platformun mobil ortamdaki özel uygulaması olduğu kaydedildi.

"TradeMaster Mobile"in, Blackberry ve uygulamayı destekleyen tüm marka ve model cihazlarda kullanılabildiği bildirildi.