Garanti organizasyon yapısında değişikliğe gitti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


İSTANBUL - Garanti Bankası Genel Müdürlük organizasyon yapısı ve üst yönetim sorumluluk paylaşımı konusunda bazı değişikliklere gittiğini açıkladı.

Garanti Bankası'ndan KAP'a yapılan açıklamada, Hazine ve Yatırım Bankacılığı birimlerinin aynı genel müdür yardımcılığına bağlı olarak yönetilmesine ve bu genel müdür yardımcılığı pozisyonunun "Hazine ve Yatırım Bankacılığı" olarak değiştirilmesine karar verildiği belirtildi.

Yatırım Bankacılığı Aracılık Hizmetleri, Yatırım Bankacılığı Ürün Yönetimi ve Sigorta ve Emeklilik Koordinasyon müdürlükleri, Hazine ve Yatırım Bankacılığından sorumlu genel müdür yardımcısına bağlanırken, Hazine'den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Uruz Ersözoğlu 1 Ocak 2013itibari ile istifa etti.

Yeni adı ile Hazine ve Yatırım Bankacılığından sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonuna 1 Ocak 2013 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Gökhan Erün atandı.

İştiraklerin koordinasyonu ve temsili için "İştirakler Koordinasyon"dan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonu oluşturulurken, Ticari Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Turgay Gönensin, bu alandan sorumlu genel müdür yardımcısı olacak.

Ticari Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine ise gerekli yasal prosedürlerin tamamlanmasını takiben Recep Baştuğ'un atanmasına karar verildi.

Müşteri Memnuniyeti Müdürlüğü Şubesiz Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer'e bağlanırken, bu pozisyonun adı da "Şubesiz Bankacılık ve Müşteri Memnuniyeti" olarak değiştirildi.

Organizasyonel değişikliklerin yürürlüğe girmesi ile ilgili tüm yasal başvuru ve işlemleri yapmak üzere genel müdürlük yetkili kılındı.

Bu konularda ilginizi çekebilir