VakıfBank'ın faaliyet raporuna altın ödül

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - VakıfBank'ın faaliyet raporuna ARC Awards'ta altın ödül verildi.
VakıfBank açıklamasına göre, 2011 yılını rekor karla kapatan VakıfBank'ın aynı yıl için hazırladığı faaliyet raporu, alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan ARC Awards'ta Faaliyet Raporları Yarışma Ödülleri Altın Ödülü almaya hak kazandı.
30'u aşkın ülkeden 3 binin üzerinde ulusal bankanın katıldığı yarışmada, yaratıcı konsept, kapak tasarımı, yönetici mesajları, iç tasarım ve metin berraklığı kriterlerinin değerlendirildiği kategoride VakıfBank, en yüksek puanı alarak bu başarıya ulaştı.
2011 yılını büyük bir gelişme göstererek tamamladıklarını belirten VakıfBank Genel Müdürü Süleyman Kalkan, "Sektörün ortalama karı bir önceki yıla göre azalırken, VakıfBank, karını yüzde 10 artırmayı başardı. Tabi yapılan güzel işleri, güzel de sunmak gerekiyor. Bu amaçla bankamız, ilgili birimleri ile ortaklaşa çalışma yaparak etkili bir faaliyet raporu oluşturdu. Raporumuzun uluslararası bir ödüle layık görülmesi bizleri mutlu etmiştir. Umarım 2012 yılını da yine aynı başarılarla tamamlarız" dedi.
Merkezi New York'ta bulunan MerComm şirketi tarafından 26 yıldır düzenlenen ve her yıl binlerce şirketin faaliyet raporunun, alanında dünyanın en önemli yönetici ve iletişim profesyonellerinin bulunduğu bir jüri tarafından değerlendirildiği ARC Awards, Faaliyet Raporlarının Oscarı olarak da biliniyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir