'Bizim reklama da yasak getirdiler'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Artvin'de düzenlenen AK Parti mitinginde konuştu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ARTVİN - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Artvin'de düzenlenen AK Parti mitinginde partisinin seçim reklamlarının yasaklanmasını eleştirdi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasının satır başları:

Bizim reklama da bir yasak getirdiler. Çözüm bitmiyor. Ak Parti ’de çözüm bol. Tek millet, tek bayrak tek vatan dedik. Şimdi diyorlar ki Artvin’i havalimanı, Rize’ye havalimanı. İnşallah büyük ihtimalle Rize ve Artvin’in müşterek kullanabileceği ortada bir havalimanı yapacağız. Çalışmalar devam ediyor. Sizi yollarda yormadan havalimanını yarım saatte ulaşımı sağlayacağız.

Kardeşlerim bununla kalmıyoruz. Bakınız. CHP ’yi dinliyorsunuz. Ne konuştu, bir plandan, projeden bahsetti mi? Bizim bahsetmemize gerek yok zaten. Şuralardaki barajlar bizi anlatıyor.

Bu adamlar proje plan açıklayamaz. Bize yolsuzluk iftiralarına eserlerimizle cevap verdi. Ziya Paşa güzel söylemiş. Eşek ölür kalır semeri, i insan ölü kalır eseri. Biz eserlerimizle konuşuyoruz onlar iftiralarıyla.

Bunlar birbirlerini iyi bulmuşlar. Ama biz gerçek manada milletimizi seviyoruz. Bu millete hizmet etmeyi ibadet bilmişiz.

Türkiye ’nin büyümesi hazmedemeyenler, bizi kıskananlar var. Onlara rağmen büyüyeceğiz. Uluslararası toplantılarda bize “Türkiye’yi tanıyamadık” diyorlar. “Yollarınızı, havalimanlarınızı gördük, tanıyamadık” diyorlar. Ya havalimanları kümes gibiydi.

Biz sizin hizmetkarınınız. Efendilik gibi bir derdimiz yok. Bu can bu tende oldukça biz bu vatana bu millete hizmetkarız. Söz çok ama bugün Cuma. Rize’ye gideceğiz oradan Erzurum’a geçeceğiz. Sizin dualarınıza muhtacız.