'Ev Avantaj'ın 4.6 milyonu aşkın kullanıcısı var

Türk Telekom'un tarifesini kullananların sayısı yeni "Ramazan Kampanyası"nın da etkisiyle arttı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Telekom'un Ev Avantaj tarifesinden yararlanan kullanıcı sayısının yeni "Ramazan Kampanyası"nın da etkisiyle ağustos ayında 4,6 milyonu aştığı bildirildi.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, Türk Telekom'un Ev Avantaj tarifesi kullanıcılarına sunduğu Ramazan ayı ve bayramı boyunca tüm gün bedava konuşma fırsatının, Ev Avantaj tarifelerine ilgiyi artırdığı belirtildi.

Açıklamada, yeni kampanyaların da etkisiyle Ev Avantaj tarifelerini tercih edenlerin sayısının ağustos ayında 4,6 milyonu aştığı kaydedildi.

Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel konuya ilişkin değerledirmesinde, ramazan ayı ve bayramı kampanyasının gördüğü ilgiden memnun olduklarını ifade ederek, şunları belirtti:

"Türk Telekom olarak sahip olduğumuz tüm olanakları, müşterilerimizin hayatına daha fazla değer katmak için kullanıyoruz. Sadece tarifelerle değil. Ev Gibisi Yok konseptimiz çerçevesinde sunduğumuz güvenlik ve ev sigortası gibi hizmetlerimizle müşterilerimizin hayatına değer katıyoruz. Önümüzdeki dönemde, müşterilerimizin gereksinimlerine en iyi şekilde yanıt veren avantajlı kampanyalarımızı sürdüreceğiz."

Verilen bilgiye göre, Ev Avantaj tarifeleri, yıl sonuna kadar uzatılan 7'den 7'ye Bedava Kampanyası ile ev ve iş telefonlarından akşam 7'den sabah 7'ye kadar bedava görüşme fırsatı sunuyor. Kampanyada 3 bin dakikalık adil kullanım limiti uygulanıyor.

"Ev Avantaj Uluslararası 6,5 kuruş" kampanyasında ise Türk Telekom müşterileri, 1. Kademe uluslararası sabit telefon görüşmelerini tüm vergiler dahil dakikası 6,5 kuruştan yapabiliyorlar. Kampanya Almanya, Fransa, İngiltere, İsviçre, Çin, ABD ve Avustralya gibi genel olarak en çok aranan ülkeleri kapsıyor.

Ev Avantaj tarifeleri ev ve iş telefonlarından cep telefonu aramalarında da önemli avantajlar sağlıyor. "Cebi Aramanın En Ucuz Yolu" kampanyası ile Türk Telekom müşterileri, tüm gün boyunca GSM yönüne aramalarını dakikası tüm vergiler dahil sadece 6,5 kuruşa yapabiliyorlar.

Ev Avantaj tarifeleri, ev ve iş telefonlarının katma değerini artıran çok çeşitli hizmetleri de kapsıyor. Tarife kapsamında güvenlik ve sigorta gibi konularda ev ve iş telefonları ile hizmet almak mümkün hale geliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir