39. Hitit Rallisi Samsun'da

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 6. ayağı 39. Hitit Rallisi Samsun'da düzenlenecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

SAMSUN - Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 6. ayağı 39. Hitit Rallisi Samsun'da düzenlenecek. Ankara Otomobil Sporları Kulübü (ANOK) tarafından düzenlenen Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 6. ayağı olan 39. Hitit Rallisi 25-26 Ağustos tarihleri arasında Samsun'da gerçekleştirilecek.

ANOK Yönetim Kurulu Başkanı Meriç Demiralp, yaptığı açıklamada, bir buçuk yıla yakın bir zamandır Türkiye Şampiyonası'nın bir ayağını Samsun'da organize etmek için çalıştıklarını belirtti.

Son bir ayda yaşanan doğal afetlerin yarışla ilgili hazırlıkları olumsuz yönde etkilediğini vurgulayan Demiralp, şunları söyledi:
"Çok tecrübeli ve özverili bir kadro ile çalışıyor olmanın avantajı ile yarışma parkurunda oluşan hasarların hepsinin üstesinden geldik. Sporcular, seyirciler ve basın mensupları için çok keyifli bir o kadar da rekabetçi bir ralli hazırladık. Otomobil sporlarının yayılması ve yaygınlaşması noktasında önemli bir adım olduğuna inandığımız 39. Hitit Rallisi'ne, tüm otomobil sporları tutkunlarını 25–26 Ağustos tarihlerinde Karadeniz'in incisi Samsun'a bekliyoruz."

Bu konularda ilginizi çekebilir