Acer'ın yeni nesil 'cep'i Liquid MT

Acer, yeni akıllı cep telefonu Liquid MT'yi Türkiye pazarına sundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Acer Taşınabilir Akıllı Cihazlar Müdürü Arzu Süzener, "Mobil telefon segmentinde önümüzdeki birkaç yıldaki gelişim adımının, daha ileri teknolojiler ve sesten çok veri hizmetleri ile olacağı açık" dedi.

Acer, yeni akıllı cep telefonu Liquid MT'yi Türkiye pazarına sundu.

Arzu Süzener, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Acer'ın PC ve notebook üreticisi olarak sahip olduğu deneyimin, akıllı telefon segmentindeki gelişim ve büyümesine katkıda bulunduğunu bildirdi.

Yakınsamanın artık inovasyonun çıkış noktasını oluşturduğunu anlatan Süzener, şöyle devam etti:

"Mobil telefon segmentinde önümüzdeki birkaç yıldaki gelişim adımının, daha ileri teknolojiler ve sesten çok veri hizmetleri ile olacağı açık. Akıllı Telefon serisini bunları gözününde tutarak geliştiriyoruz. Kesintisiz internet erişimi, sosyal ağlarda iletişim kurma fırsatı, ve hepsinden önemlisi PC'ler ile akıllı telefonların gerçek zamanlı senkronizasyonun sağlanması.

Tüketiciler ve profesyonel kullanıcılar, çeşitli mobil veri cihazları kullanımına alıştıkça, ister akıllı bir telefon,ister tablet ya da netbook ve notebook olsun, artan şekilde bu cihazların birbirleri ile iletişimde olmasını talep edecekler, Acer olarak bu deneyimi kullanıcılara yaşatmak için ar-ge çalışmalarımıza hız verdik."

Acer Liquid serisinde Acer'e özel dizayn ve evrimleşen kullanıcı arayüzü tasarladıklarını bildiren Süzener, 3G HSDPA 14.4Mbps hız ve WiFi desteği ile kesintisiz bir internet bağlantısı sağlamak, hızlı Qualcomm işlemcisi ve Android Froyo 2.2 sürümü ile internet sayfalarına daha hızlı erişimin, yeni ürünün en belirgin hedeflerinden olduğunu bildirdi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir