Adnan Polat yeniden başkan

Polat, Galatasaray'da başkanlık unvanını yeniden seçim zaferi kazanarak korudu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL – Galatasaray Kulübü başkanlık seçiminde oyların 2 bin 944'unu alan Adnan Polat, yeniden başkan oldu.

Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen tarihi kongrede Adnan Polat 2944 oy alıp, ikinci kez başkanlığa seçilirken, rakibi Adnan Öztürk ise 2290 oyda kaldı. Kulübün 95. dönem başkanı olan Polat, Öztürk'ü 654 oyla geçerken, toplam 24 sandığın 19'unda rakibine üstünlük sağladı.

5277 üyenin oy kullandığı kongrede, 43 oy ise geçersiz sayıldı. Sadece 9, 11, 12, 22 ve 23 numaralı sandıklarda rakibine üstünlük sağlayabilen Öztürk, kendi oy kullandığı 10 numaralı sandıkta rakibine 115'e 104 geçildi.

Adnan Polat'ın listesi

Galatasaray'da başkanlık unvanını yeniden seçim zaferi kazanarak koruyan Adnan Polat'ın listesinde şu isimler yer alıyor:

Yiğit Şardan, Cemal Özgörkey, Murat Yalçındağ, Ali Haşhaş, Haldun Üstünel, Işın Çelebi, Mehmet Helvacı, Selim Sayılgan, Emir Sarıgül, Hakan Üstünberk, Vedat Eşkinat, Doğan Yalçınkaya, Yalçın Orhon, Taner Aşkın, İbrahim Çağlar.

Gereken mesajı aldık

Galatasaray Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı sona ererken, başkan Adnan Polat, üyelere teşekkür konuşması yaptı.

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin bugün hem Teknosa Basketbol Bayanlar Türkiye Kupası'nda, hem de Turkcell Süper Lig'de karşılaşacağını anlatan Polat, pazartesi günü de çok önemli bir sponsorluk anlaşmasını duyuracaklarını söyledi.

Seçimlerde oy farkının daha fazla olacağını tahmin ettiğini, ancak mevcut durumdan gereken mesajı aldıklarını anlatan başkan Polat, Adnan Öztürk ve arkadaşlarını da Galatasaray için birlikte çalışmaya davet etti.

Bu konularda ilginizi çekebilir