Ağrı'da 1 Binbaşı 2 er şehit oldu

Teröristlerle girilen sıcak çatışmalarda Lice'de 4 asker, Ağrı'da bir uzman çavuş ile 4 er de yaralandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

AĞRI - Ağrı'nın Sinek Yaylası'nda 1 Binbaşı,  Diyarbakır'ın Lice ilçesinde çıkan çatışmada da 2 er şehit oldu. Teröristlerle girilen sıcak çatışmalarda Lice'de 4 asker, Ağrı'da bir uzman çavuş ile 4 er yaralandı.

Ağrı Valisi Mehmet Çetin, Sinek Yaylası'nda teröristlerle girişilen çatışmada binbaşı Süleyman Can'ın şehit olduğunu, bir uzman çavuş ile 4 erin de yaralandığını bildirdi.

Çetin, güvenlik güçleriyle teröristler arasında dün öğleden sonra Kağızman sınırında bulunan Sinek Yaylası'nda çatışma çıktığını belirterek, "Çatışmada bir binbaşımız şehit olmuş, bur uzman çavuş ile 4 erimiz yaralanmıştır. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir" dedi.

Öte yandan Bingöl'ün Karlıova ilçesinde teröristlerce döşenen mayına basan 4 geçici köy korucusu yaralandı.

4 terörist ölü ele geçirildi

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde çıkan çatışmada ise 4 terörist ölü ele geçirildi. Çatışmada 2 er şehit oldu, 4 er yaralandı.

Kayacık köyü kırsal kesiminde dün akşam saatlerinde, bir grup teröristle sıcak temas sağlandı. "Teslim Ol" çağrılarına teröristlerin ateşle karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada 4 terörist ölü olarak silahlarıyla ele geçirildi.

Teröristlerin açtığı ateşten 2 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı.

Bölgede operasyon sürüyor.