AK Parti Bartın İl Teşkilatı istifasını sunacak

AK Parti İl Başkanı Arslan, "Yarın il yönetimindeki arkadaşlarla istifalarımızı teşkilat başkanlığımıza vereceğiz" dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BARTIN- AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, yarın il yöneticileriyle birlikte istifalarını teşkilat başkanlığına sunacaklarını bildirdi.

"Yönetim zafiyete uğradı"

Arslan, yaptığı açıklamada, özellikle 30 Mart yerel seçimlerinde parti yönetiminden birçok ismin il genel ve belediye meclisi üyeliği aday adaylığı için istifa ettiğini ve yönetimin de bir nevi zafiyete uğradığını söyledi. 

İl teşkilatını daha güçlü kılma adına 30 Mayıs cuma günü Genel Merkez Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu başkanlığında bir görüşme yaptıklarını ifade eden Arslan, şöyle konuştu: 

 "Tüm yönetim kurulu üyelerimizin istifasını aldım"

"Söz konusu görüşmemizde özellikle cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecinde Bartın il teşkilatımızın daha güçlü bir yapıya kavuşması adına neler yapabiliriz bunları değerlendirdik. İl koordinatörlerimiz ve sayın milletvekilimiz Yılmaz Tunç beyin de yer aldığı görüşmede yönetimin yeniden oluşturulması ve yönetimin daha güçlü kılınması gerektiği konusunda hemfikir olundu. Dün akşam da il yönetim kurulu toplantımızı yaptık ve tüm yönetim kurulu üyelerimizin istifasını aldım. Yarın saat 16.00'da bu istifalarla birlikte, yönetim düştüğü için kendi istifamı da Genel Merkez Teşkilat Başkanlığına sunacağız." 

Arslan, bunda teşkilatın tamamen güçlü bir yapıya kavuşmasının amaçlandığını dile getirerek, "Yarınki Ankara ziyaretimizde yapacağımız istişarelerden sonra yaşanacak gelişmeleri, basın toplantısıyla kamuoyuyla paylaşacağız" dedi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir