AK Parti mültecilerin sorunlarını ele alacak

AK Parti tarafından mülteciler ve sorunlarını ele almak üzere çalışma başlatıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - AK Parti tarafından mülteciler ve sorunlarını ele almak üzere çalışma başlatıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, yaptığı yazılı açıklamada, mültecilere yönelik geniş kapsamlı çalışma başlattıklarını belirtti. 

Genel Merkez Sosyal İşler Başkanlığınca yürütülen çalışmayla ülke genelinde kalıcı çözümler üretilmesinin planlandığını ifade eden Hotar, şunları kaydetti:

"Herhangi bir nedenle ülkesini terk ederek bizlerden yardım bekleyen ve Türkiye'ye sığınan kardeşlerimize kalıcı çözümler üretmeye yönelik oluşturulacak politikaların temelini belirleyecek bu çalışmada tüm ilgililerin, sivil toplum kuruluşlarının, kamu kurum ve kuruluşlarının öneri ve katkıları alınacak. Bu konuda kalıcı politikalar üretebilmek topyekun katılım ve destekle olabilecektir. Bu bilinçle başkanlığımız ülkemizin geleceğini tüm tehdit ve risklerden korumayı hedefleyen çalışmalarına vatandaşların desteğiyle devam etmektedir."

Konuyu çok önemsediklerini aktaran Hotar, İzmir başta olmak üzere tüm illerden katkı ve destek vermek isteyenlerin "0 312 204 50 00-1701 numaralı telefon, "0 312 204 50 43" numaralı faks ya da "sosyalisler@akparti.org.tr" mail adreslerinden birimlerine ulaşıp önerilerini paylaşabileceklerini bildirdi.

Hotar, daha mutlu ve huzurlu bir Türkiye temennisiyle tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlayarak, ülkenin birlik ve beraberliğinin bozulmamasını diledi.

Bu konularda ilginizi çekebilir