Akaryakıtta 'Full' güvence dönemi

Asya Akaryakıt, Full Garanti Kart sahiplerine yakıtta tam güvence sağlayan sistemi devreye soktu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- Ar Şirketler Grubu'na ait Asya Akaryakıt'ın ''Full'' markasıyla girdiği akaryakıt sektöründe Full Garanti Kart ile yakıta ''full garanti'' veriyor.

Uygulamanın tanıtıldığı toplantıda konuşan Full Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Timuçin Yalı, istasyonların mülkiyetini ve kiralama haklarını kendilerine alarak Türkiye'de bayi sistemi yerine acente sistemini getirdiklerini anımsatarak, bu sayede ''yüzde 7'ye varan indirimler'' sloganıyla ortaya çıktıklarını söyledi.

Full Perakende Satış ve Pazarlama Müdür Yardımcısı Hakan Apaydın da, Türkiye'de ilk kez uygulanan ve ürün kalitesini ortaya koyan bu sistemi TÜV SÜD ve Boyner Holding kuruluşu olan Back-UP ile birlikte uygulayacaklarını belirterek, şu bilgileri verdi:

''Sisteme üye olabilmek için Full istasyonlarından alınacak üyelik başvuru formu doldurulduktan sonra anında müşteri Full Garanti Kart sahibi olacak. Sonra Full Garanti kart ile aracın plakası kaydedilerek sisteme giriş yapılacak. Bunun için de akaryakıt istasyonundan binek araç ise 200, hafif ticari araç ise 400, vasıta ise bin litre akaryakıt alarak üyelik başlatılacak. Üyeliğin devamı için de yakıt alımlarında Full istasyonları kullanılacak.

Full Garanti Sistemi'ne dahil olduktan sonra aracınız bozuldu ya da yolda kaldınız hemen sisteme başvurarak Back-Up'tan her türlü hizmeti alacaksınız. Eğer aracınızın bozulma nedeni yakıttan kaynaklanıyorsa ve TÜV SÜV tarafından da bu denetlenip kanıtlanırsa tüm masraflar Full garanti kapsamında karşılanıyor.''

Bu konularda ilginizi çekebilir