Akbank'tan KOBİ'lere yeni 'destek'

KOBİ Destek Kredisi ile KOBİ'lerin her türlü finansman ihtiyaçları 36 aya varan vadelerde karşılanıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Akbank, KOBİ'lerin yeni koşullara göre değişen ihtiyaçlarını belirleyerek "KOBİ Destek Paketi"ni hazırladı.

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, Türkiye ekonomisinin itici gücü olan KOBİ'lerin rekabette öne çıkmalarını sağlamak amacıyla geliştirdiği özel ürün, hizmet ve çözümler kapsamında "KOBİ Destek Paketi"ni işletmelerin hizmetine sundu.

KOBİ Destek Kredisi ile KOBİ'lerin her türlü finansman ihtiyaçları 36 aya varan vadelerde karşılanıyor. Pakette, KOBİ'lerin firma harcamaları için şirket kredi kartı, mal alımı ve diğer ödemeleri için çek karnesi, kredi kartı ile yapacakları tahsilatlar için POS hizmetleri, vergi, SGK benzeri yasal ödemeler gibi birçok ürün ve hizmet yer alıyor.

KOBİ Destek Paketi'nde, Aksigorta işbirliği ile üye işyerlerinde bulunan POS cihazlarıyla birlikte, üye işyerinin bazı spesifik risklerini teminat altına alan "POS Plus Sigortası", yangın, sel-su baskını, hırsızlık gibi iş yerlerinde bulunan temel riskleri belirli bir limit dahilinde ve uygun koşullarda teminat altına alan işyeri sigortası sunuluyor.

KOBİ Destek Kredisi'nden yararlanarak, ticari artı para kredisi ile şirket kredi kartı kullanan tüm KOBİ'ler 3 ay boyunca pek çok avantaja sahip oluyor. 150 bin liraya kadar KOBİ Destek Kredisi kullanan müşteriler, Akbank şubelerinden 10 adet havale, 10 adet EFT, 10 adet çek tahsilatı ile internet şubeden ise sınırsız havale ve EFT işlemini ücretsiz gerçekleştirebiliyorlar. 10 yapraklı çek karnesine vergi hariç ücretsiz sahip olurlarken, ayrıca Akbank POS hizmetini kullanmaya başlayanlardan da POS hizmet ücreti alınmıyor.

Toplam 150 bin lira üzeri KOBİ Destek Kredisi kullanan müşteriler, Akbank şubelerinden 20 adet havale, 20 adet EFT, 20 adet çek tahsilatı ile internet şubeden ise sınırsız havale ve EFT işlemini ücretsiz gerçekleştirebiliyorlar. 25 yapraklı çek karnesine vergi hariç ücretsiz sahip olurlarken, Akbank POS hizmetini kullanmaya başlayanlardan da POS hizmet ücreti alınmıyor.

Akbank Ticari ve KOBİ Bankacılığı'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür, açıklamasında, "Hedefimiz KOBİ'lerin yatırımlarına, işlerini büyütmelerine, yurt dışı pazarlara açılmalarına destek olarak hayallerini 'Oluyor' kılmaktır. Akbank olarak, KOBİ'lerin sağlıklı büyüme hedeflerine ulaşmalarında sonuna kadar destek olmak üzere yenilikçi ürün ve hizmetleri avantajlı koşullarda sunmaya özen gösteriyoruz. Bu kapsamda geliştirdiğimiz KOBİ Destek Paketi'ni kullanmak için Akbank şubelerine başvurmak yeterli. Akbank olarak Türkiye genelindeki tüm KOBİ'lerin kredi ve diğer bankacılık hizmetlerinden avantajlı koşullarla yararlanmalarını sağlamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

(AA)

Bu konularda ilginizi çekebilir