Ankara'da bazı yollar trafiğe kapanacak

23 Nisan kutlamaları nedeniyle, Ankara'da bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları nedeniyle Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenleriyle ilgili alınacak emniyet tedbirleri çerçevesinde Ankara'da bazı yollar, 23 Nisan Pazartesi günü saat 08.15'ten etkinliklerin sonuna kadar trafiğe kapatılacak.
Buna göre, Anıtkabir'de törenlerin yapılacağı 23 Nisan 2012 Pazartesi günü saat 08.15'den itibaren etkinliklerin sonuna kadar; Gençlik Caddesi'nin Tandoğan Meydanı Kavşağı ile Necati Bey Kavşağı'nın gidiş/geliş istikameti, Akdeniz Caddesi'nin Gençlik Caddesi Kavşağı ile Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi Kavşağı'nın gidiş/geliş istikameti, Kazımkarabekir Caddesi Ulaştırma Kavşağı ile Tandoğan Meydanı arasının gidiş/gelişi ve Anıt Caddesi'nin gidiş/gelişi gerektiğinde kısa süreli araç trafiğine kapatılacak.
Açıklamada, 1. TBMM Anma Töreni yapılacağından saat 09.30'dan itibaren etkinlik sonuna kadar Cumhuriyet Bulvarı, Baruthane Kavşağı-Ulus Kavşağı arası da araç trafiğine kapalı olacak.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir