Ankara'da etkili olan sağanak yaşamı olumsuz etkiledi

Başkentte akşam saatlerinde etkili olan sağanak Sincan'da yaşamı olumsuz etkiledi. Meydana gelen sel nedeniyle bazı araçlar zarar görürdü, çok sayıda ev ve iş yerini su bastı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Başkentte akşam saatlerinde etkili olan sağanak Sincan'da yaşamı olumsuz etkiledi.Meydana gelen sel nedeniyle bazı araçlar zarar görürdü, çok sayıda ev ve iş yerini su bastı.

Alınan bilgiye göre, ilçede akşam saatlerinde etkili olan sağanak sonucu meydana gelen sel nedeniyle bazı araçlar zarar gördü, çok sayıda ev ve iş yerini su bastı.

Sel nedeniyle araçlarında mahsur kalan bazı vatandaşlar, çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Celil Sipahi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, akşam saatlerinden itibaren yaklaşık 100 su baskını ihbar aldıklarını söyledi.

Cimşit Mahallesi, Saraycık Mahallesi, Polatlı Caddesi, Ahi Mesut Caddesi, Palamut Sokak, Şehit Rıdvan Süer Parkı, 1071 ve 1072. Sokak ağırlıklı olmak su baskını ihbarları aldıklarını belirten Sipahi, "Herhangi bir ölü ya da yaralı yok. Suyun içinde 2 araç vardı, onları da kontrol ettik, içinde kimse yoktu. Yıldırım düşmesi sonucu kopan elektrik teli, sadece 1 vatandaşımızın elini yaraladı, o da kendi imkanlarıyla hastaneye gitmiş, durumu ağır değil. Bunun haricinde yaralı yok" diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir