AOÇ, yeni logo için yarışma düzenliyor

Birinci seçilecek logoya 6 bin lira ödül verilecek yarışmada, ayrıca mansiyon başına 2 bin lira olmak üzere iki de mansiyon ödülü verilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Müdürlüğü ödüle değer eser bulunamadığı için iptal edilen yarışma sonrasında yeni logo için yeni yarışma düzenledi.

AOÇ'den alınan bilgiye göre, kurumun misyon ve vizyonuna uygun, devlet kurumu olma niteliğini taşıyan, akılda kalıcı, yaratıcı, aktif, orijinal ve çeşitli medya ortamlarında kullanılabilir özellikteki yeni logo oluşturmak için yarışma düzenlendi.

Yarışma seçici kurul ve seçici kurulun birinci derece yakınları dışındaki tüm profesyonel ve amatör grafik tasarımcıları ile öğrencilere açık olacak.

Birinci seçilecek logoya 6 bin lira ödül verilecek yarışmada, ayrıca mansiyon başına 2 bin lira olmak üzere iki de mansiyon ödülü verilecek.

Her katılımcı en fazla 5 adet çalışmayla yarışmaya katılabilecek.

Tüm çalışmaların ''Atatürk Orman Çiftliği'' ve ''1925'' ibareleriyle birlikte değerlendirilmesi, ancak amblemin ''Atatürk Orman Çiftliği'' unvanı tek başına ve/veya birlikte kullanıma uygun tasarlanması gerektiği, amblemde, ''Atatürk Orman Çiftliği'' unvanı açık olarak kullanılabileceği gibi kısaltılmış isim olarak, ''A.O.Ç.''den de yararlanılabileceği ifade edildi.

Çalışmalarda renk ve form yönünden herhangi bir sınırlama bulunmuyor ancak kırmızı ve beyaz ağırlıklı olmasının tercih edileceği belirtildi.

Eserler elden, posta veya kargo yoluyla en son 10 Ocak 2011 tarihi saat 17.00'a kadar AOÇ Müdürlüğü Kurumsal Logo Yarışması Gazi/Ankara adresine teslim edilecek.

Logo yarışmasına katılım şartnamesine ''www.aoc.gov.tr'' adresinden ulaşılabilecek.

Sonuçlar 17 Ocak 2011 tarihinde açıklanacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir