Arazi anlaşmazlığı faciaya sebep oldu: 4 ölü, 1 yaralı

Eskişehir'de komşusunun evini basan cani, dehşet saçtı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ESKİŞEHİR - Eskişehir'de kişi, aralarında arazi anlaşmazlığı yüzünden husumet bulunan hasmının evine gidip pompalı tüfekle ateş açtı. 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için soruşturma başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Muttalip beldesi Koyunlar Mahallesi Zafer Sokak'ta oturan İ.D. (54), iki yıl önce arazi anlaşmazlığı yüzünden kendisini ayağından yaralayan komşusu Yusuf Toprak'ın evine gitti. Kapıyı açan Yusuf Toprak ile evde bulunan eşi ve çocuklarına pompalı tüfekle ateş eden şüpheli İ.D, daha sonra 26 FP 383 plakalı otomobille olay yerinden kaçtı.

Tüfekten çıkan saçmalara hedef olan Yusuf Toprak (64), eşi Fatma Toprak (60) ve oğlu Selahattin Toprak (39) olay yerinde yaşamını yitirdi, evde bulunan diğer oğlu Sadık Toprak ve yeğeni Zeynep Toprak (48) ise ağır yaralandı. Yaralılar, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Zeynep Toprak (48) müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Bu arada İl Jandarma Alay Komutanı Albay Feyzullah Günal, olay yerine gelerek çalışmaları yerinde inceledi. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da Toprak ailesinin yakınlarına taziyede bulundu.

Kaçan şüpheli İ.D'nin yakalanması için jandarma ve emniyet güçleri geniş çaplı arama çalışması başlattı.

Bu konularda ilginizi çekebilir