Atlasjet, Bodrum ve KKTC seferlerini artırdı

Bodruma uçuşlar, sabah ve akşam saatlerinde karşılıklı olarak ikişer sefere, KKTC'ye ise 6 günü yapılan seferler her güne çıkarıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Atlasjet, Bodrum ve KKTC'ye yönelik seferlerini artırdı.

Atlasjet'ten yapılan açıklamaya göre şirket, 6 Aralıktan itibaren İstanbul-Bodrum arasındaki uçuşlar, sabah ve akşam saatlerinde karşılıklı olarak ikişer sefere çıkarıldı. Buna göre, yeni tarifede İstanbul'dan Bodrum'a 07.00 ve 18.00, Bodrum'dan İstanbul'a 09.00 ve 20.00 saatlerinde sefer yapılacak.

Şirket, müşterilerinin günübirlik seyahatlerine imkan sağlayan benzer bir uygulamayı KKTC seferlerinde de hayata geçirecek. Bu uygulamada da İzmir-KKTC arasında haftanın 6 günü yapılan seferler her güne çıkarıldı. Günde bir kez gerçekleştirilen Adana-KKTC uçuşları karşılıklı iki sefere yükseltildi. İstanbul-KKTC arasında ise haftanın her günü, günde üç sefer düzenlenecek.

Yolcularına uçuşları sonrasında Adana, İzmir, Bodrum ve Antalya'da ücretsiz otobüs servisi sunan şirket, Bodrum Havalimanı'ndan Gümbet, Bitez, Turgutreis ve Bodrum merkeze, Adana'dan Tarsus'a, Mersin'e karşılıklı yönlerde ücretsiz otobüs ulaşımı sağlıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir