Avea KOBİ Turnuvası'nın şampiyonu Antalya'dan

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden 600 takımın katıldığı KOBİ Halı Saha Turnuvasında şampiyon Antalya'dan Mehmet Bilal ve ortakları oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANTALYA - Avea tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden 600 takımın katıldığı KOBİ Halı Saha Turnuvasında şampiyon Antalya'dan Mehmet Bilal ve ortakları oldu.

Avea KOBİ Turnuvası'nın final karşılaşmaları Antalya Rixos Premium Belek Otel'inde düzenlendi. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden 600 takımın katıldığı turnuvada finale Antalya'dan Mehmet Bilal ve Ortakları takımı ile İzmir'den Mosi Tekstil yükseldi.

Finalde Antalyaspor'un eski futbolcusu Adnan Gülek'in 4 golü ile rakibini 4-3 mağlup eden Mehmet Bilal ve Ortakları takımı şampiyon oldu. Şampiyon takıma kupaları Avea Kurumsal İş Birimi Kıdemli Direktörü Tunç Taşman ve eski futbolcular Sergen Yalçın ile Mustafa Doğan tarafından verildi. Turnuvada dereceye giren diğer takımlara da çeşitli hediyeler verildi.

19 Şubatta başlayan Avea KOBİ Turnuvası'na 4 bin 744 KOBİ çalışanı 600 takımla katıldı. Türkiye'nin 5 farklı bölgesinden, 12 ayrı şehir takımının mücadele ettiği turnuvada 827 maç yapıldı ve 5 bin 78 gol kaydedildi.

Futbol heyecanını KOBİ'lerle paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Avea Kurumsal İş Birimi Kıdemli Direktörü Tunç Taşman, iş yaşamındaki sıkıntı ve stresi futbol ile attıklarını belirtti. Taşman, KOBİ'lere yönelik farklı projeler düzenleyeceklerini ifade etti.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir