Avea'lı KOBİ'ler az ödeyip çok konuşacak

KOBİ Avantaj ve Faturana yüzde 20 İndirim Kampanyası ile numarasını Avea'ya taşıyan tüm KOBİ'ler 22 liraya konuşacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea yeni KOBİ Avantaj Tarifesi ve Faturana Yüzde 20 İndirim Kampanyası kapsamında, numarasıyla Avea'ya gelen tüm KOBİ ve esnafa, ayda sadece 22 liraya Avea ve sabit hatlarla 2.000 dakika, diğer operatörlerle 450 dakika konuşma olanağı sağlıyor.

Avea açıklamasına göre, Aveaİş'in "KOBİ Avantaj Tarifesi" ile artık tüm KOBİ ve esnaf çok daha az ödeyerek, çok daha fazla konuşabilecek.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"KOBİ Avantaj ve Faturana yüzde 20 İndirim Kampanyası ile numarasını Avea'ya taşıyan tüm KOBİ ve esnaf, aylık vergiler dahil 22 lira sabit ücret karşılığında Avea ve sabit hatlarla 2.000 dakika, diğer operatörlerle 450 dakika konuşma süresi elde ediyor. Üstelik ücretsiz dakikalar tükendikten sonra her yöne dakikası sadece 29 kuruşa arama yapabiliyor.

Cazip bir sabit ücret karşılığında tüm KOBİ ve esnafı ay sonunda gelecek faturayı düşünmeden özgürce konuşturan tarifeye kayıt olmak için herhangi bir birlik, oda veya kuruma üye olma şartı aranmıyor. Tüm KOBİ ve esnaf koşulsuz şartsız bu özel tarifeden faydalanabiliyor."

Avea Kurumsal İş Birimi Direktörü Tunç Taşman, Avea'nın esnaf ve KOBİ'lere yönelik en avantajlı ve rakipsiz tarifeleri sunmaya devam ettiğini belirterek şunları kaydetti:

"KOBİ Avantaj Tarifemiz ile 27 TL gibi uygun bir sabit ücretle, hem Avealılarla hem de diğer yönlerle konuşabilecekleri binlerce dakika sunuyoruz. Bu teklife ek olarak, Kurumsal Faturana yüzde 20 İndirim Kampanyası ile kurumsal Avealılar hangi tekliflerden faydalandıklarına bakılmaksızın, şirketlerine çıkan toplam faturaya tam 12 ay boyunca yüzde  20 indirim kazanıyorlar. Avea olarak, ilerleyen dönemlerde de rakipsiz teklifler sunmaya devam edeceğiz."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir