Avea'nın konserleri 17 Temmuz'da başlıyor

Harbiye Açıkhava'da düzenlenecek etkinliklerde Candan Erçetin, Bülent Ortaçgil, Neşet Ertaş, Gripin ve Hayko Cepkin konser verecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea ve Dünya Müzik ortaklığıyla bu yıl 6'ncısı düzenlenen "AVEA Harbiye Açıkhava Konserleri 2010", 17-23 Temmuz 2010 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Avea'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, müzik direktörlüğünü Candan Erçetin'in üstlendiği projede konserler 17, 18 ve 20 Temmuz'da Candan Erçetin'le başlayacak. 21 Temmuz'da Bülent Ortaçgil, 22 Temmuz'da Neşet Ertaş ve 23 Temmuz'da Gripin ve Hayko Cepkin konserleriyle sürecek.

21 Temmuz'da Bülent Ortaçgil'in 40. sanat yılının kutlanacağı gecede, Akın Eldes/Serhat Ersöz, Birsen Tezer, Bulutsuzluk Özlemi, Candan Erçetin, Erkan Oğur, Ezginin Günlüğü, Feridun Düzağaç, Fuat Güner, Gürol Ağırbaş, Grup Gündoğarken, Jehan Barbur, Levent Yüksel, Mirkelam, Mor ve Ötesi, Pinhani, Yaşar ve Zuhal Olcay, Ortaçgil'e sahnede eşlik edecek.

Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan, açıklamada yer verilen değerlendirmesinde, son 5 yılda toplam 58 konser düzenlendiklerini, 245 bin müziksevere ulaştıklarını, 2009 yılındaki konser dizisinde en yüksek izleyici sayısına ulaşarak, yaklaşık 65 bin kişiyle buluştuklarını anlattı.

Bu yılın kendileri için ayrı bir önem taşıdığını belirten Kaplan, konserleri Anadolu'nun yazlık beldelerine de taşıyacaklarını, Candan Erçetin'in 23 Temmuz'dan itibaren Altınoluk, Çeşme, Bodrum, Denizli, Antalya ve Bursa açıkhava tiyatrolarında hayranlarıyla bir araya geleceğini kaydetti.

Kaplan, Avea abonelerinin konser biletlerini yüzde 20 indirimli alacaklarını ve çekilişle davetiye kazanabileceklerini bildirdi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir