AveaBiz müşterilerine araba verecek

AveaBiz, Intercity işbirliğinde düzenlediği kampanya kapsamında müşterilerine 3 yıla kadar kiralık araç tahsis edecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea, kurumsal müşterilerine yönelik ürün, hizmet ve çözümlerini AveaBiz çatısı altında sunacak.

AveaBiz, Intercity işbirliğinde düzenlediği "Türkiye'de İşletmelerin Arabası Bizden" kampanyası kapsamında, belirli bir fatura taahhüdü veren müşterilerine 3 yıla kadar kiralık araç tahsis edecek.

Avea'nın yeni kurumsal platformu AveaBiz'in tanıtıldığı basın toplantısında konuşan Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan, geçen yıl temellerini attıkları marka yatırımlarının devamı olarak kurumsal alana yönelik Aveaİş'i yenileyerek AveaBiz'i oluşturduklarını belirtti.

Kaplan, Japonya'da bugün meydana gelen depremin ardından orada bulanan Avea müşterilerini tespit ettiklerini ve faturalarında belli bir indirime gideceklerini kaydetti.

Hakan Kaplan, tablet bilgisayar içeren kampanyalar düzenlemek için görüşmelerinin sürdüğünü, bu yıl içerisinde bu tür kampanyaların başlayabileceğini söyledi.

Yurt dışında data kullanımlarındaki fiyatlamalara ilişkin olarak, Avrupa'da data ücretlerinin daha yüksek olduğuna işaret eden Kaplan, "Bu konuda bazı girişimlerimiz var. 2011 içinde data roaming'le ilgili iyi haberler vereceğimizi düşünüyorum" dedi.

Kurumsal alanda yüzde 20 büyüme hedefi

Avea Kurumsal İş Birimi Kıdemli Direktörü Tunç Taşman ise, Avea'nın kurumsal alanda, toplam pazar payının birkaç puan üzerinde bir pazar payına sahip olduğunu ifade ederek, 200 bine yakın kurumsal müşterileri bulunduğunu ve bu yıl kurumsal alanda yüzde 20 büyüme hedeflediklerini söyledi.

Taşman, AveaBiz'in ilk büyük kampanyasının Intercity işbirliğinde düzenlenecek "Türkiye'de İşletmelerin Arabası Bizden" kampanyası olacağını belirterek, "Bu kampanya ile belirli bir fatura taahhüdü veren müşterilere 3 yıla kadar kiralık araç (Renault Symbol, Hyundai i30, Mercedes C180K, ve BMW 320d) tahsis edilecek ve araçların kiralık olmaları nedeniyle, müşterilerin servis, vergi gibi masrafları olmayacak. Kampanya 4 bin lira aylık taahhütle başlıyor. Mercedes için 10 bin lira taahhüt gerekiyor" diye konuştu. Taşman, kampanya kapsamında daha düşük taahhütler karşılığında da müşterilerine cep telefonu, bilgisayar gibi cihazları sunacaklarını kaydetti.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir