Aveaİş'ten KOBİ'lere özel "KOBİ Avantaj" tarifesi

KOBİ ve esnaflar 27 liraya Avea ve sabit hatlarla 2.000 dakika, diğer operatörlerle 450 dakika konuşma fırsatı yakalayabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Aveaİş, tüm KOBİ ve esnaflara yönelik rakipsiz bir teklif sunduğunu belirterek, yeni "KOBİ Avantaj" tarifesi ile numarasıyla Avea'ya gelen tüm KOBİ ve esnafların, ayda sadece 27 liraya Avea ve sabit hatlarla 2.000 dakika, diğer operatörlerle 450 dakika konuşma fırsatı yakaladıklarını duyurdu.
Avea'dan yapılan yazılı açıklamada, geliştirdiği ürün ve hizmetlerle müşterilerinin yaşamlarını kolaylaştıran Avea'nın, şirketler ve çalışanlarına özel avantajlar sunduğu Aveaİş portföyünü geliştirmeye devam ettiği vurgulanarak, Aveaİş'in KOBİ'lere özel yeni rakipsiz tarifesi "KOBİ Avantaj" ile sürpriz faturaların yerini avantajlara bıraktığı savunuldu.
Cazip bir sabit ücret karşılığında binlerce dakika konuşturan tarifeye kayıt olabilmek için herhangi bir birlik, oda veya kuruma üye olma şartının aranmadığı ifade edilen açıklamada, tüm KOBİ'ler ve esnafların koşulsuz şartsız bu özel tarifeden faydalanabildikleri belirtildi.
Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz yaptığı değerlendirmede, Aveaİş ile KOBİ ve esnaflara yönelik en avantajlı tarifeleri sunduklarına işaret ederek, şunları kaydetti:
"Yeni tarifemiz KOBİ Avantaj ile KOBİ ve esnafların iletişim maliyetlerini en aza indirmeyi hedefliyoruz. Bu doğrultuda, 27 lira gibi uygun bir sabit ücretle, hem Avealılarla hem de diğer yönlerle konuşabilecekleri binlerce dakika sunuyoruz. Numarasıyla Avea'ya gelen tüm KOBİ ve esnaflar, Avea ve sabit hatlarla 2.000 dakika, diğer operatörlerle 450 dakika konuşma fırsatı yakalıyor. Avea olarak, ilerleyen dönemlerde de avantajlı kampanyalarımızı müşterilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz."
Bu konularda ilginizi çekebilir