Avrupa boya sektörünün kalbi İstanbul'da atacak

paintistanbul 2010 Fuarı, 23 Eylül 2010 tarihinde kapılarını açacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avrupa'nın 6'ncı büyük boya sektörüne sahip olan Türkiye, boyada Avrupa üçüncülüğü hedefine kilitlendi. Avrupa'da ilk üçe girmeyi isteyen Türk boya sektörü, Eylül ayında önemli bir sınava hazırlanıyor. Türkiye'den ve yurtdışından yüzlerce katılımcının beklendiği paintistanbul 2010 Fuarı, 23 Eylül 2010 tarihinde İstanbul Kongre Merkezi ile Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Boya Sanayicileri Derneği (BOSAD) öncülüğünde ve “Renklere Dair Her Şey” sloganı ile düzenlenecek olan fuar kapsamında, hayatımızı renklendiren boya sektöründeki en son yenilikler, ürünler ve teknolojiler tanıtılacak.

Hem boya üreticileri hem de hammaddecilerin aynı çatı altında buluşacağı fuara, 200'den fazla firma ve temsilciliğinin yanı sıra 30 bin ziyaretçinin katılması bekleniyor.

BOSAD ve Interteks Fuarcılık işbirliği ile düzenlenecek paintistanbul 2010 Fuarı'nda inşaat boyalarının yanı sıra otomotiv boyaları, ahşap mobilya boyaları, deniz boyaları, metal boya ve vernikler, yapıştırıcılar gibi alt ürün grupları ve boya hammaddeleri konusundaki yenilikler sunulacak.

Fuar kapsamında, 24 – 25 Eylül 2010 tarihlerinde bir de kongre düzenlenecek. Sektöründe uzman yerli ve yabancı konuşmacıların söz alacağı kongrede, farklı sektörel konular hakkında sunumlar yapılacak.

Uluslararası boya endüstrisinin de yakından izlediği paintistanbul 2010 Fuarı, 26 Eylül 2010 tarihine kadar ziyaret edilebilecek. 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir