Bağış'tan, CHP'ye Başbuğ eleştirisi

Başmüzakereci Bağış, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'un tutuklanması dolayısıyla hükümete yaptığı eleştirilere cevap verdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Egemen Bağış, partisinin Esenyurt İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada, AK Partinin çok güçlü bir parti olduğunu, milletin değerlerinden kopmadığını belirterek şunları söyledi:
"Türkiye'nin geldiği noktayı hazmedemeyen, bunu anlamayan bir takım muhalefet liderlerimiz var. Namı diğer çakma Gandi CHP Genel Başkanı sayın Kılıçdaroğlu, dün çıkmış demiş ki,'Türkiye bir kısım için kapalı, bir kısım için açık cezaevine dönüştü. Bunu içime sindiremiyorum'. Sayın Kılıçdaroğlu ve CHP zihniyetinin, milletin vicdanında yargılanıp müebbet muhalefete mahkuma edilmiş zihniyetin asıl sindiremediği demokrasidir. Bu ülkede insanlar şiir okuduğu için hapis yatarken içinize siniyordu beyefendi, bu ülkede insanlar düşüncelerinden dolayı, kıyafetlerinden dolayı, yaşam tarzlarından dolayı işkence görürken içinize siniyordu, şimdi milletin değerleri iktidar olmakla kalmadı muktedir olmaya başladı, içinize sinmiyor. İşte ikilemi orada yaşıyorlar. Demokrasinin kıymetini anlamayanlar bugün Türkiye'nin geldiği noktayı anlamıyorlar. Ancak biz sayın Kılıçdaroğlu'ndan çok memnunuz. Allah nazarlarsan korusun, böyle devam etsin."
Bu konularda ilginizi çekebilir