Bahçeli'den Erdoğan'a: Edebinle çekil

MHP lideri, Başbakan'a "9 yıl iktidar olacaksın, millet hala aynı dertlerle uğraşıyorsa, edebinle çekilmelisin" çağrısında bulundu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ŞABANÖZÜ - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "9 yıl iktidarda olacaksınız, tek başınıza olacaksınız, hala millet bu dertle uğraşıyorsa, o zaman edebinle çekilmelisin. Libya'ya 'çek, git' demenin anlamı yok" dedi.

Bahçeli, seçim gezileri kapsamında Çankırı'nın Şabanözü ilçesini ziyaret etti. Çarşı Meydanı'nda vatandaşlarla sohbet edip çay içen Bahçeli, burada kısa bir konuşma yaptı.

Şabanözülülerden oy ve seçime ilgi göstermelerini isteyen Bahçeli, "Bu seçimlerde yüksek katılıma ihtiyaç var. Mutlaka seçimlere katılın" çağrısında bulundu.

AK Parti'ye vatandaşların oy vererek yakın geçmiş tarihte hiç kimseye nasip olmamış tek başına iktidar görevi verildiğini dile getiren Bahçeli, 6 milyona yakın işsiz insanın bulunduğu Türkiye'de, yoksullukla yolsuzluk sorunlarının olduğunu iddia etti.

Bahçeli, şöyle dedi:

"Türkiye'de açlık sınırının altında milyonlar var. Bir yandan işsizlik, bir yandan yolsuzluk ve yoksulluk çözülemiyorsa, vatandaş o zaman kendisine göre bir çözüm yolunu göçte arıyor. Eğer Ankara'da, Çankırı'da yaşayanların 3 katı Çankırılı varsa, o zaman neden baba ocağını bırakıp oralara gitti? Ankara'nın varoşlarında neden yaşamak zorunda bırakıldı? 9 yıl iktidarda olacaksınız, tek başınıza olacaksınız, hala millet bu dertle uğraşıyorsa, o zaman edebinle çekilmelisin. Libya'ya 'çek, git' demenin anlamı yok."

Bahçeli, daha sonra Yaylakent Belediyesini de ziyaret ederek "Belde Belediye Oteli"nin açılışını yaptı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir