Bankalar öğretmenleri de unutmadı

Öğretmenler Günü için düzenlenen kampanyalar aralık ayı ortasına kadar sürecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Bayramda ve özel günlerde tüketiciler için uygun maliyetli ve çok alternatifli kredi kampanyaları düzenleyen bankalar Öğretmenler Günü'nü de unutmadı. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen kampanyalar aralık ayı ortasına kadar sürecek.

İş Bankası'nda vade 10 ay İş Bankası'nın Geleneksel Bayram Kredisi Kampanyası, öğretmenlere özel avantajlarla yenilenirken, 30 Kasım'a kadar geçerli olacak kampanya dâhilinde öğretmenler; aylık yüzde 0,45 faiz oranı ile 100 TL masraf ödeyerek ya da 300 TL peşin komisyon ödeyerek faizsiz, 5.000 TL'ye kadar, 10 ay vadeli kredi kullanabilecek. Daha yüksek tutarda, daha uzun vadelerle ya da masraf ödemeden kredi kullanmak isteyenler ise vadeye bağlı olarak aylık yüzde 0.92'den başlayan faiz oranları ile masraf ödeyerek veya masraf ödemeden yüzde 0.94'ten başlayan faiz oranları ile kredi kullanabilecek.

Türkiye Finans, Öğretmenler Günü'ne özel hazırladığı kampanya kapsamında 24 Kasım-03 Aralık 2010 tarihleri arasında başvuru yapan tüm öğretmenlere ve eşlerine konut, taşıt ve genel ihtiyaç finansmanı için yapılacak başvurulara bireysel fon kullandırım tarifesi üzerinden 3 puan indirim imkânı sunuyor. Bankanın kampanyası 3 Aralık'a kadar sürecek.

Halkbank, taksit erteliyor

Halkbank, 24 Kasım'a özel ürünü Öğretmenler Günü Kredisi'ni 60 ay vade ve yüzde 0.87'den başlayan aylık faiz oranıyla hizmete sundu. Halkbank, kampanya kapsamında kredi kullanan herkese ilk taksiti 2 ay erteleme imkanı sunuyor. Üst limiti 20 bin TL olan kredi iki farklı ödeme seçeneğiyle kullandırılıyor. 60 ay vadeli kredinin aylık faiz oranı yüzde 0.87'den başlarken masrafsız seçenekte aylık faiz oranı yüzde 0.92 oluyor. Halkbank kredinin ilk taksitini 2 ay erteleme fırsatı da sunuyor. Kampanya, 17 Aralık 2010'a kadar devam edecek.

DenizBank bugün okullarda DenizBank; "Canım Öğretmenim Finansal Çözüm Paketi" hazırladı. Öğretmenlerin maaşlarının 17 katına kadar kredi veren kampanyada 77 aya varan vadeler, %0,77'den başlayan faiz oranı ve 36.000 TL'ye kadar masrafsız ihtiyaç kredisi de bulunuyor.  Ayrıca bu sabah DenizBank şube çalışanları, öğretmenleri ziyaret edecek.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir