Biletini erken alan ucuza uçacak

Türk Hava Yolları, biletlerini 31 Aralık 2008 tarihine kadar alacak yolculara yüzde 20 indirim uygulayacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 

İSTANBUL - Türk Hava Yolları (THY), 1 Ocak ile 31 Mart 2009 tarihleri arasında yapılacak uçuşlar için biletlerini 31 Aralık 2008 tarihine kadar alacak yolculara yüzde 20 indirim uygulayacak.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, THY'nin yolcularına yeni bir uçuş fırsatı sağladığı ifade edilerek, buna göre Ocak, Şubat ve Mart aylarında THY ile seyahat edecek yolcuların biletlerini 31 Aralık 2008 tarihine kadar almaları durumunda yüzde 20 indirim kampanyasından yararlanabilecekleri belirtildi.

Ücretli biletlerin yanı sıra Miles&Smiles ödül millerini kullanmak isteyen yolcuların aynı tarihlerde yüzde 20 daha az mil kullanarak bilet alabilecekleri ifade edilen açıklamada, aynı uygulamanın, THY'nin alt markası olarak 23 Nisan 2008 tarihinde daha geniş kitleleri uçakla tanıştırma misyonuyla seferlere başlayan AnadoluJet uçuşlarında da geçerli olacağı vurgulandı.

Açıklamada, promosyon uygulaması ve ücretlere ilişkin ayrıntılı bilgilere Türk Hava Yolları'nın satış ofislerinden, 444 0 849 numaralı çağrı merkezinden ve www.thy.com adresinden ulaşılabileceği hatırlatıldı.