Bilkom'dan ilginç davet

Bilkom "Dijital Yaşam Koçunuz" sloganını pekiştirdiği www.dijitalyasamkocu.com portalına yine kendi marka kimliğine özgü, farklı, keyifli bir özel davet yöntemi geliştirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 
 
 
İSTANBUL - Apple, Adobe, Graphisoft gibi alanında lider markaların Türkiye distribütörlüğünü yapan Bilkom, yaptığı yeniliklerle kullanıcıların ilgisini keyifli bir şekilde çekmeye devam ediyor.
 
İsme özel gönderilen e-postalarda ve Bilkom’un facebook sayfasında "Matrix" isimli bir uygulamaya  giren kullanıcılar, uygulamayı başlattıklarında aniden karşılarına çıkan 1980’lerin bilgisayar ekranı görüntüsüyle karşılaşıyor. Ekranda sadece yazı yazarak iletişim kuran gizemli bir karakter, kullanıcılara arka arkaya gizemli sorular soruyor ve kişinin cevaplarla kendisini yönlendirmesini bekliyor. Yazışmalar sonunda Bilkom’un kişiye özel "gizemli" dijital yaşam koçu, kullanıcılara ilginç bir sürpriz yapıyor.
 
Uygulamayı geliştirirken "Matrix" filminden esinlendiğini açıklayan Bilkom’un dijital ajansı United People, ödül almaya aday projenin kodlamasının "Html 5" ile yapıldığını ve uygulamayı kısmen yapay zeka ile zenginleştirdiklerini belirtiyor. Bu sayede kullanıcılar "Unique" olarak geliştirilmiş algoritma ile etkileşime girerek eğlenceli bir deneyim yaşıyor.
 
Sorulara verdikleri yanıtlarla www.dijitalyasamkocu.com portalına ulaşan kullanıcılar, üyelikleri sonrasında, Türkiye’nin Dijital Yaşam Koçu Bilkom tarafından Türkçe içeriklerle zenginleştirilmiş, izle–öğren videolarıyla dolu www.dijitalyasamkocu.com portalında keyifli bir yolculuğa çıkıyor.
 
Dijital Yaşam Koçu portalına kayıt yaptırmak için Bilkom güvenceli bir Apple ürünü ya da Adobe veya Graphisoft lisansına sahip olmak gerekiyor. Şifresi olmayan adayların ise destek@bilkom.com.tr adresinden şifre talep etmeleri gerekiyor.