Bu yıl 3 milyar lira ciro hedeflediler

Yaşar Holding İcra Başkanı Aktaş, "2011 yılında yüzde 15'lik bir büyümeyle konsolide ciromuzu 3 milyar lira seviyelerine taşımayı hedefliyoruz" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İZMİR - Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Aktaş, "2011 yılında yüzde 15'lik bir büyümeyle konsolide ciromuzu 3 milyar lira seviyelerine taşımayı hedefliyoruz" dedi.

Pınar Kurumsal İletişim'den yapılan açıklamaya göre, Türk gıda sektöründe faaliyet gösteren Pınar markasının "17. İş Ortakları Toplantısı" Çeşme'de gerçekleştirildi. Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Aktaş, toplantıda, 2011 hedef rakamlarını iş ortaklarıyla paylaştı.

"2011 yılında yine yüzde 15'lik bir büyümeyle konsolide ciromuzu 3 milyar lira seviyelerine taşımayı hedefliyoruz" diyen Aktaş, Pınar olarak, her gün Türkiye'nin dört bir yanına, sağlık ve lezzet taşıdıklarını ifade etti.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı da Yaşar Topluluğu olarak 2010 yılını 2,6 milyar lira ciro ve yüzde 15'in üzerinde büyümeyle tamamladıklarını dile getirerek, "2010 yılında 50 milyon lira yatırım gerçekleştirdik. Hedefimiz Yaşar Holding'in ve kuruluşlarının tüm paydaşlarına değer yaratmasını sağlamak, sürdürülebilir karlı büyüme hedefi doğrultusunda, içinde bulunduğu iş kollarında daha da güçlendirerek, liderliğimizi korumak, pazar paylarımızı artırmak. Yaşar Topluluğunun ülkemizde yarattığı markaları, uluslararası boyutta dalgalandırmak" diye konuştu.

Yaşar Holding Gıda ve İçecek Grubu Başkanı Ali Sözen de Pınar'ın geçen yıl pek çok alanda ödül aldığını anımsatarak, Pınar markasının bu denli başarılı olmasını sağlık, lezzet ve yenilik değerleriyle yaşayan, tüketicilerin sevdiği, hayatın içinde, sosyal, güvenilir, sorumlu bir marka olmasına bağladı.

Sözen, "Markamızı bu canlılıkta tutan en önemli etken, hiç kuşkusuz tüketicilerin Pınar'a ve operasyonumuza duyduğu güvendir. Bu güvenini kazanmak için 36 yıldır ekip olarak her bir ürünümüzü tam bir restoran titizliği ve özeniyle üretiyoruz" dedi.

Konuşmasında Pınar'ın 2011 yatırımlarından da bahseden Sözen, şu görüşleri aktardı:

"Bulunduğumuz sektör, her yıl ortama yüzde 8-10 oranında büyüyor. Bu durum bizlere ve iş ortaklarımıza iş hacimlerini büyütme olanağı sunuyor. Bu süreçte kendi iş hacmimizi hedeflerimiz doğrultusunda büyütebilmek üzere yatırımlarımız devam ediyor. Bu yıl, büyüme hedeflerimizi desteklemek üzere geçen yıla göre iki katından daha fazla bir yatırım planımız bulunuyor."

Pınar markasındaki yeniliklerin ve 2011 stratejilerinin paylaşıldığı toplantının sonunda düzenlenen gala, Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar'ın katılımıyla yapıldı. Galada 5, 10, 15, 20, 25, 30 ve 35 yıllık bayilere plaketleri verildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir