Bursa'da dört fuar birden

'Ambalaj-Plastik', 'Kalıp Avrasya', 'Bursa Ototeknik' ve 'Bursa Güvenlik Sistemleri ve Endüstriyel Temizlik ve Hizmetleri' fuarları 12-15 Mayıs arasında yapılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - Tüyap'ın, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odasının (BTSO) desteğiyle düzenlediği "Ambalaj-Plastik", "Kalıp Avrasya", "Bursa Ototeknik" ve "Bursa Güvenlik Sistemleri ve Endüstriyel Temizlik ve Hizmetleri" fuarları, 12-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Tüyap'tan yapılan yazılı açıklamada, Bursa 10. Ambalaj ve Plastik Endüstrisi ve Kauçuk Fuarı (Ambalaj-Plastik Fuarı 2011), Bursa 5. Kalıp Teknolojileri ve Yan Sanayiler Fuarı (Kalıp Avrasya 2011), 4. Otomotiv Yan Sanayii, Garaj ve Servis Ekipmanları, Benzin İstasyonları Donanımları ve LPG Sistemleri Fuarı (Bursa Ototeknik Fuarı 2011) ile Bursa Güvenlik Sistemleri ve Endüstriyel Temizlik ve Hizmetleri Fuarı'nın eş zamanlı olarak 12-15 Mayıs tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirileceği kaydedildi.

Açıklamada, Kalıp Avrasya 2011'e, Ulusal Kalıp Üreticileri Birliği (UKUB) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) da destek verdiği belirtildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir