CACCI konferansaı Colomba'da yapılacak

TOBB'un da üye olduğu CACCI'nın 24. konferansı 5-7 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) de üye olduğu Asya Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu'nun (CACCI) 24. Konferansı 5 – 7 Temmuz 2010 tarihlerinde Sri Lanka'nın başkenti Colombo'da yapılacak.

TOBB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Seylan Ticaret ve Sanayi Odası ve Sri Lanka Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu işbirliğinde düzenlenen konferansa TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da iştirak edecek.

Başkan Hisarcıklıoğlu CACCI toplantısında, Türkiye'deki ekonomik gelişmeler ve Asya-Pasifik ülkeleri ile işbirliği imkânlarına ilişkin olarak Asya-Pasifik iş liderlerine hitap edecek.

Başkan Hisarcıklıoğlu'nun 25. CACCI Konferansı'nın TOBB organizasyonunda 2011 tarihinde İstanbul'da yapılması için konseye davet sunması da bekleniyor.

CACCI, işadamlarının bölgedeki rolünü ve bölgesel ticareti arttırarak bölgesel ekonomik büyümeyi geliştirmek amacıyla 1966 yılında kuruldu.

Asya'da 3 milyondan fazla özel teşebbüsü temsil eden CACCI ulusal ticaret ve sanayi odaları ile ticaret derneklerinden oluşan bölgesel organizasyonuyla 27 ülkeyi kapsıyor.

TOBB, Asya Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu'na 2009 yılında üye olmuştu.     

 

Bu konularda ilginizi çekebilir