Citi Mikro Girişimci Ödülleri'ne bini aşkın başvuru

Ödül kapsamında bu yıl "Finansal Başarı", "Sosyal Etki", "Vizyon", "Kişisel Mücadele" ve "Umut Vadeden Girişim" kategorilerinde ödül verilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Citibank'ın sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı ile gerçekleştirdiği "Citi Mikro Girişimci Ödülleri"ne bu yıl, Türkiye'nin çeşitli illerinden binin üzerinde mikro girişimci başvurdu.

Citibank'tan yapılan açıklamada, finale kalacak mikro girişimcilerin ödüllerini 10 Mart tarihinde gerçekleştirilecek törenle alacakları bildirildi.

Açıklamada, Türkiye'de bu yıl 3. kez gerçekleştirilen Citi Mikro Girişimci Ödülleri kapsamında bu yıl "Finansal Başarı", "Sosyal Etki", "Vizyon", "Kişisel Mücadele" ve "Umut Vadeden Girişim" kategorilerinde ödül verileceği belirtildi.

Açıklamaya göre, Citibank tarafından dünyada 26 ülkede uygulanan Citi Mikro Girişimci Ödülleri Programı, mikro girişimcilik konusunda farkındalık sağlamayı ve mikro girişimcileri ödülle destekleyerek mikro girişimciliği özendirmeyi ve ekonomiye katkılarını artırmayı amaçlıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir