'DEAŞ'a ait 15 hedef imha edildi'

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait uçaklar tarafından El Bab, Bzaghah ve Kabr al Mukri bölgelerinde tespit edilen DEAŞ'a ait 15 hedefin imha edildiği bildirildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında 45 terör örgütü DEAŞ hedefinin ateş destek vasıtaları ile baskı altına alındığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait uçaklar tarafından da El Bab, Bzaghah ve Kabr al Mukri bölgelerinde tespit edilen DEAŞ'a ait 15 hedefin imha edildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan bilgilendirmeye göre, başta DEAŞ olmak üzere terör örgütlerinin yarattığı tehdidi bertaraf ederek, hudut güvenliğini artırmak ve koalisyon güçlerine destek vermek amacıyla 24 Ağustos 2016'da başlatılan Fırat Kalkanı Harekatı, 115'inci gününde sürüyor.

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, hedef tespit vasıtaları ile tespit edilen 45 DEAŞ terör örgütü hedefi, ateş destek vasıtaları ile baskı altına alındı.

Hava Kuvvetlerine ait uçaklar tarafından da El Bab, Bzaghah ve Kabr al Mukri bölgelerinde tespit edilen DEAŞ terör örgütüne ait 15 hedef (barınma yeri, mühimmat deposu, karargah binası, tünel girişi, silahlı araç garaj binası) imha edildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerince, bölgede yaşayan sivil halkın zarar görmemesi için her türlü tedbirin alındığı ve bu konuda azami hassasiyeti gösterdiği ifade edildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir