Denizbank kart portföyünü Taraftar Kart ile büyütecek

Anlaştığı kulüp sayısını yediye çıkaran Denizbank, bireysel kartlardaki pazar payını Taraftar Kart ile arttıracak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

MERSİN - Denizbank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Denizbank'ın kart portföyünü, Taraftar Kart ile hızla genişlettiğini bildirdi.

Ertürk, taraftar kart sayısının şu anda 100 bine ulaştığına ifade eden Ertürk, şöyle devam eti:

"Taraftar kartla 4 büyüklerle başlayan yolculuğumuz Anadolu'ya uzandı. Mersin İdman Yurdu ile yaptığımız anlaşma ile 7'inci kulübe ulaştık. Bunun dışında anlaşma yaptığımız, ancak henüz duyurmadığımız iki kulüp daha var. Önümüzdeki günlerde bunların tanıtımını da yapacağız."

Ertürk, Türkiye'deki kartlardaki pazar paylarının yüzde 3,2 civarında olduğunu söyledi.

Bu durumda pazardaki her 100 karttan 3,2'sinin Denizbank kartı olduğuna işaret eden Ertürk, "Bundan bir buçuk yıl önce bu rakam 1,5 civarındaydı. Şu anda 3,2'lere kadar geldi. Tarımdaki üretici kartımız, KOBİ'lere yönelik işletme kartımız var. Orada yüzde 37'lik payla pazarın lideriyiz. Bireysel kartlardaki pazar payımız da taraftar kartlarla hızla yükseliyor" diye konuştu.

PTT Bonus Kart Kasım'da

PTT ile yaptıkları anlaşma kapsamında 2,4 milyon debit  kart basılarak, PTT müşterilerine dağıtıldığını anımsatan Ertürk, "Bu aynı zamanda Denizbank'ın arkasında olduğu ortak bir kart programı. Diğer taraftan Kasım ayı sonunda PTT'nin bonus kartı gelecek. Orada da hedefimiz ilk etapta 350-400 bin karta ulaşmak. Bu tip büyük kart projeleri devam ediyor" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir