DenizBank'tan noterlere özel kampanya

Noterler işyeri, ihtiyaç, taşıt ve konut kredilerinde indirimli faiz oranlarından yararlanabilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL -  DenizBank, 5 Mayıs Noterler Günü'ne özel olarak "Noterlere Özel Finansal Çözüm Paketi" ile noterlere özel bankacılık hizmetleri sunacak.

DenizBank'tan yapılan açıklamaya göre Banka, 5 Mayıs Noterler Günü'ne özel olarak noterler için bir kampanya düzenledi.

Türkiye'deki tüm noterleri hedefleyerek hazırlanan "Noterlere Özel Finansal Çözüm Paketi" ile noterlere özel bankacılık ürün ve hizmetleri sunulurken, ürünü kullanacak noterlere Medline "Acil Sağlık Hizmetleri Paketi" de hediye edilecek.

Paket kapsamındaki ayrıcalıklar sayesinde noterler işyeri, ihtiyaç, taşıt ve konut kredilerinde indirimli faiz oranlarından yararlanabilecek, özel komisyon oranıyla DenizBank POS cihazlarından da faydalanabilecek.

Noterler ayrıca, vadeli mevduatlarında ilave faiz olanağı avantajı da sağlayan paket ile acil nakit ihtiyaçları için de indirimli faiz oranıyla "Kurtaran Hesap" sahibi olacak.

DenizBank Perakende Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, konuya ilişkin değerlendirmesinde, bankacılık hizmetlerini noterler için farklılaştırıp özel hizmetler ve çözümler sunduklarını kaydetti.

DenizBank olarak amaçlarının noterlerin finansal ihtiyaçlarına özel çözümler sunarak hayatlarını daha keyifli hale getirmek olduğunu ifade eden Ertürk, noterleri bundan sonra da yakından takip edip, kendilerine özel çözümler sunmaya devam edeceklerini bildirdi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir