DTO, Cenova fuarında Türk deniz turizmi tanıtılacak

DTO, Cenova Boat Show Fuarı'nda Türk deniz turizmini tanıtacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANTALYA - Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şubesi, 52. Cenova Boat Show Fuarı'nda Türk deniz turizm sektörünü tanıtacak.
DTO Antalya Şubesi Müdürü Cüneyt Koşu, yaptığı yazılı açıklamada, her yıl 184 ülkeden yüzlerce firmanın katıldığı, 250 bine yakın yatçı ve deniz turizmcisinin ziyaret ettiği Cenova Boat Show Fuarı'nın bu yıl 6-14 Ekim tarihlerinde düzenleneceğini bildirdi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destekleriyle sağlanan 73 metrekarelik Türkiye standında Türk deniz turizminin tanıtılacağını belirten Koşu, açıklamasında, "Bu fuarda Türk deniz turizmi DTO Antalya Şubesi tarafından tanıtılacak" dedi.
Cenova Fuarı'nın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Cüneyt Koşu, fuarda Türkiye'deki marinalar, charter tekneleri, deniz turizmiyle ilgili aktiviteler ile Türk mega yat üretiminin de tanıtımının yapılacağını kaydetti.
DTO Antalya Şubesi Başkanı Ahmet Erol da İstanbul Marmara Ege Akdeniz Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) DTO tarafından düzenlenecek Deniz Turizmi Çalışma Grubu Koordinasyon Toplantısı'nın da 9-11 Kasım 2012 tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirileceğini bildirdi.
Toplantıya Sahil Güvenlik Komutanlığı Grup ve Bot Komutanları, Kültür ve Turizm Bakanlığı temsilcileri, DTO Şube Başkan ve yöneticilerinin de katılacağını anlatan Erol, açıklamasında, "Toplantıda deniz turizmiyle ilgili her konu tartışılacak ve çözüm yolları aranacak" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir