Emniyete, 40 üniversite öğrencisi alınacak

Ankara'daki çeşitli üniversitelerde okuyan 40 öğrenciye polis meslek disiplin ve eğitim kuralları çerçevesinde eğitim ve öğretim verilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Emniyet Genel Müdürlüğü, ihtiyaç duyduğu uzmanlık alanında personel ihtiyacını karşılamak için Ankara'daki üniversitelerde eğitim gören 40 öğrenciyi alacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün ihtiyaç duyduğu uzmanlık alanındaki personel ihtiyacını karşılamak üzere Ankara'daki devlet üniversitelerinin çeşitli bölümlerinde okuyan 40 öğrencinin kurum bünyesine alınarak, fakülte eğitimlerinin yanı sıra polis meslek disiplin ve eğitim kuralları çerçevesinde eğitim ve öğretim verileceği kaydedildi.

Açıklamada, Polis Akademisi Başkanlığı'na bağlı olarak 2010-2011 eğitim ve öğretim yılında fakülte ve yüksek okullarda okutulmak üzere bilgisayar mühendisliği, biyoloji, bilgisayar öğretim teknolojileri öğretmenliği, iktisat, elektrik-elektronik mühendisliği, istatistik, inşaat mühendisliği, işletme, makine mühendisliği, kamu yönetimi, halkla ilişkiler ve tanıtım, maliye, hukuk fakültesi, matematik, rehberlik ve psikolojik danışmanlık, psikoloji, uluslararası ilişkiler ve sosyoloji bölümlerinden toplam 40 öğrenci alınacağı bildirildi.

Adayların 20 Eylül-1 Ekim 2010 tarihleri arasında Polis Akademisi Başkanlığı Fakülte ve Yüksek Okullar (FYO) Şube Müdürlüğü'ne başvurabileceği belirtilen açıklamada, konuya ilişkin ayrıntılı bilginin ''www.pa.edu.tr'' adresinden alınabileceği ifade edildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir