Engellilere ücretsiz sesli fatura hizmeti

Turkcell müşterileri, fatura kesimlerinden 2 gün sonra otomatik olarak aranıp bilgilendirilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell, görme engelli müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak için ücretsiz "Sesli Fatura Hizmeti" başlattı.

Yapılan açıklamaya göre, Dünya Engelliler Haftası'nda hizmete sunulan "Sesli Fatura Hizmeti" ile görme engelli Turkcell müşterileri, fatura kesimlerinden 2 gün sonra otomatik olarak aranıp, fatura tutarı, son ödeme tarihi ve içeriğiyle ilgili bilgilendirilecek.

Ayrıca Turkcell, e-fatura abonesi olan görme engelli müşterileri için de "düzyazı e-fatura" hizmetini hayata geçirdi. Böylece isteyen görme engelli Turkcell müşterileri, faturalarını "düzyazı e-fatura" olarak alabilecek ve faturaları ile ilgili bilgileri okuma programlarından dinleyebilecek.

Bu ücretsiz hizmetlerden yararlanmak isteyen görme engelli Turkcell müşterilerinin, en yakın Turkcell İletişim Merkezi'ne başvurarak veya 444 0532'yi arayarak kayıt olmaları yeterli.

"Mobil internette dünyanın önde gelenlerinden biriyiz"

Öte yandan "Mobil Şirket" vizyonunu anlatmak üzere düzenledikleri Anadolu turu kapsamında Mersin HiltonSA Oteli'ndeki buluşmada konuşan Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Türkiye'nin mobil internette dünyanın önde gelen firmalarından biri olduğunu bildirdi.

Ciliv, Turkcell kullanmayı tercih eden şirketlerin başarısına daha fazla katkı sağlamak için yeni bir vizyon geliştirerek "Turkcell MobilŞirket"i hayata geçirdiklerini söyledi.

Önümüzdeki 1 yıl içinde müşterilerine mobil iletişimin sağladığı olanakları tanıtmak ve danışmanlık vererek yaşayacakları teknolojik dönüşümü kolaylaştırmak için yoğun bir çaba içerisinde olacaklarını ifade eden Ciliv, "Anadolu'yu gezeceğiz ve binlerce şirketimize bu vizyonu anlatacağız. Bu vesile ile şu an Mersin'deyiz. Daha gidilecek çok yolumuz var" dedi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir