Erdoğan, görüşmeleri değerlendirecek

Başbakan, muhalefet partilerinin liderleriyle yaptığı görüşmelerin sonuçlarını, bugün bir değerlendirme toplantısıyla paylaşacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, siyasi parti liderleriyle "terörle mücadele" konusunda yaptığı görüşmelere ilişkin, bugün, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda bir değerlendirme yapacak.

Erdoğan, dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin ardından TBMM'deki makamında geçti. Burada bir süre kurmaylarıyla değerlendirme toplantısı yapan Başbakan Erdoğan, Meclis'ten ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"Sayın Kılıçdaroğlu bir değerlendirme yaptı. Siz ne zaman bir değerlendirme yapacaksınız?" sorusu üzerine Başbakan Erdoğan, yarın partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısında yapacağı konuşmada, "bütün bu ziyaretleriyle ilgili bir genel değerlendirme yapacağını" bildirdi.

Erdoğan, "Görüşmeler olumlu mu?" sorusu üzerine de "Hepsini yarın konuşacağız. Bu tür şeylere girersem yanlış olur" dedi.

"Bundan sonra muhalefetle yine bir araya gelir misiniz?" sorusuna da Erdoğan, "Arzu ederim... Tabii sürekli benim davetim değil, isterim ki onlar da belli konularda şu konuyu görüşmek üzere bir araya gelsek' diye de sadece ana muhalefet değil, muhalefetten de sürekli bir araya gelerek ülkenin geleceğine yönelik bir ortak aklı oluşturmakta her zaman için fayda var" karşılığını verdi.

"İki muhalefet partisiyle görüşmeyeceğinizi söylemiştiniz. Fikrinizde bir değişiklik var mı?" sorusuna da Erdoğan, "Şu anda yok" yanıtını verdi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir