Erdoğan Muş'ta BDP'ye yüklendi

Başbakan, "Apo'yu peygamber ilan edenlerle bizim işimiz olmaz. Kürt kardeşlerimi aldatanlara karşı hep beraber olacağız" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

MUŞ - Erdoğan, "Apo'yu peygamber ilan edenlerle bizim işimiz olmaz. Bizi aldatanlarla, benim Kürt kardeşlerimi aldatanlara karşı hep beraber olacağız. Onlara sandıklarda gereken cevabı vereceğiz" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Muş Havaalanı'ndan kent merkezine giderken, Sungu beldesinde çoğunluğunu çocuk ve kadınların oluşturduğu bir grup otobüsü durdurdu.

Başbakan Erdoğan, kendisine sorunlarını iletmeye çalışan gruptan Süphiye Güneş'i otobüse alarak dinledi.

Beldeye okul yapılmasını isteyen Güneş, bölgede 250 öğrencinin bulunmasına rağmen okul olmadığını savundu.

Özellikle bahar aylarında bölgede meydana gelen sel baskınlarından mağdur olduklarını dile getiren Güneş, "Biz mağdur oluyoruz. Bahar aylarında sel baskınları oluyor. Gerekli yardımın yapılmasını istiyoruz. Biz maaş istemiyoruz, para istemiyoruz. Adam gibi adam istiyoruz, sizi istiyoruz" dedi.

Başbakan Erdoğan, vatandaşın sorunlarını dinledikten sonra, miting alanına geldi.

Erdoğan, mitingte yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

"Apo'yu peygamber ilan edenlerle bizim işimiz olmaz. Bizi aldatanlarla, benim Kürt kardeşlerimi aldatanlara karşı hep beraber olacağız. Onlara sandıklarda gereken cevabı vereceğiz. Bu ülkede kardeşi kardeşe düşürenlerle biz bir yerlere varamayız. Bu ülkeyi bölmeye çalışanlarla biz bir yerlere varamayız. Bu ülkede bölücü terör örgütü ile biz bu ülkeyi ayağa kaldıramayız. Benim halkımın, benim milletimin demokratik iradesine hükmetmek isteyenlerle hiçbir yere varamayız. Niye dayatıyorsunuz, niye tehdit ediyorsunuz? Bırakın benim vatandaşım kendi irasiyle kullansın."

Bu konularda ilginizi çekebilir