Erdoğan: Sen artık memur değilsin

Rize'de hemşerilerine seslenen Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na "Sen millet hizmetkarı olacağına CHP'nin statükocu zihniyetinin memurusun" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

RİZE - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan memleketi Rize'de gerçekleştirdiği referandum mitinginde “memur" polemiğini devam ettirdi.

Erdoğan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na “Sen artık memur değilsin. Ama kendini memur koltuğunda zannediyorsun. Sen millet hizmetkarı olacağına CHP'nin statükocu zihniyetinin memurusun" sözleriyle seslendi.

Konuşmasında muhalefete yüklenen Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile başlayan "memur" atışmasına burada da devam etti. Erdoğan Kılıçdaroğlu'na şu sözlerle yüklendi:

"Bunun kılavuzu karga. Bu yüzden sıkıntısı çok büyük. Memur kelimesini başka yerlere çekiyor. Ben memur işçi Bağ-Kurlu bütün bunlarla gurur duyan bir insanım. En çok memurun devlete alındığı bir dönemi yaşıyoruz. Eğitimde tüm kadronun yüzde 50'sini eğitime harcadığımızı gösteriyoruz. Ama sen artık memur değilsin. Sen artık emeklisin. Ama hala kendini memur koltuğunda zannediyorsun."

Bu konularda ilginizi çekebilir