Eristoff'a altın madalya

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Eristoff Votka,  Amerikan İçecek Test Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen "Uluslararası Sert Alkollü İçecekler Yarışması"nda altın madalyayla ödüllendirildi.

Eristoff, yapılan kör tadım testinde etkileyici bir sonuçla 100 puandan 91’ini alarak "Olağanüstü" kategorisine yükseldi ve bu sonuçla yarışmaya katılan 143 votka markası arasından ilk 20’ye girmeyi başardı.

Eristoff, aynı zamanda İçecek Test Enstitüsü tarafından lezzeti ile rakip firmalar arasında oluşturduğu fiyat rekabeti için de "En İyi Satın Alım" ödülüne layık görüldü.

Uluslararası Sert Alkollü İçecekler Yarışması, Amerikan’ın en eski ve en etkili yarışmasıdır. Yarışmada görev alan uzmanlar, Chicago’ya ithaf edilmiş bir tadım laboratuarını kullanmaktadır. Her lezzet yarışması 100 puanlık bir tablodan oluşur. Eristoff gibi 90 puanı aşan markaların ürünleri iki kez tadılarak bu puanı hak ettikleri jüri tarafından garantilenir. 90-92 puanlarını alan
votkalar, gerçek anlamda mükemmel bir stile ve farka sahiptirler.

Bu son ödül, Eristoff’un son aylarda nasıl bir başarıya sahip olduğunun en etkileyici yansıması oldu. Eristoff Votka, muhteşem lezzet ile Uluslararası Şarap ve Sert Alkollü İçecekler Yarışması’nda "Üstün Gümüş Ödülü"nü kazandı ve Uluslararası Şarap ve Sert Alkollü İçecekler Araştırması’nın Elit Markalar sıralamasında 2012 yılında 7. Sırada gösterildi.

Eristoff’un saygın ve bağımsız uzmanlar tarafından ödüllendirilmesinden dolayı çok memnun olduklarını dile getiren Eristoff Dünya Votka Kategori Direktörü LyleTick, "Altın Madalyayı kazanmış olmak Eristoff’un lezzetinin ve kalitesinin, aynı zamanda içinde bulunduğumuz yıllarda genişleyen popülaritesinin olağanüstü kanıtıdır" dedi.

Eristoff, adını 1806 yılında votkalarının tarifini ortaya çıkartan asil Gürcü ailesi Eristoff’tan almıştır. %100 saf tahıldan üretilen Eristoff, temiz ve net bir lezzet yaratmak için 3 aşamalı damıtma sürecini hala kullanmaktadır.

Geçtiğimiz yıllarda Eristoff’un popülaritesi tüm dünyaya yayıldı ve Avrupa, Rusya, Güney Amerika ve Pasifik-Asya’da 60 ülkeye ulaştı. Eristoff, Avusturya, Portekiz, Belçika, Şili ve Dominik Cumhuriyeti’nde 1 Numaralı Votka olarak tanınmaktadır.