Esenboğa'ya raylı sistem bağlantısında ilk adım

Bakanlık Esenboğa Havaalanı ile Keçiören metrosu arasındaki bağlantıyı içeren raylı sistemin proje ihalesi 14 Mart'ta yapılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
ANKARA - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, Esenboğa Havaalanı raylı sistem bağlantısı etüt proje ve mühendislik hizmetleri danışmanlık hizmeti işleri için, yeterli tecrübeye sahip adayları teklif vermek üzere ön yeterlilik başvurusuna davet etti.
Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünün Kamu İhale Bülteninde yayımlanan duyurusuna göre, ön yeterlik değerlendirmesi sonucu yeterliliği tespit edilenler kısa listeye alınacak, ardından istekliler arasında ihale gerçekleştirilecek.
Süresi bir yıl olarak belirlenen işin ön yeterlik değerlendirmesi, 14 Mart 2012 tarihinde saat 10.00'da Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünde yapılacak.
İhaleye katılmak isteyenler 750 bin lira tutarından az olmamak üzere bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayrinakdi kredisi ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatı gösteren banka referans mektubunu dosyalarına ekleyecekler.
İş hacmini gösteren belgelerin değerlendirilmesi için de toplam ciro için en az 2 milyon lira, taahhüt altında devam eden danışmanlık hizmet işlerinin gerçekleştirilen kısmının veya bitirilen danışmanlık işleri için de 1,5 milyon lira tutarı ön yeterlilik asgari şartı olarak istenecek. Proje için teknik personel ve proje yönetiminin 10 yıl deneyim sahibi olması da şartlar arasında yer aldı.
Yapılacak ön yeterlik değerlendirmesi sonucunda, yeterlikleri tespit edilenler arasından 8 aday teklif vermek üzere davet edilecek. İhale, yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olacak.
Ön yeterlik dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek veya 350 lira bedel karşılığında Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden satın alınabilecek.
Bu konularda ilginizi çekebilir