Fenerbahçe başkanını seçiyor

Aziz Yıldırım ve Hulusi Belgü'nün yarıştığı genel kurulda adaylar oyunu kullandı. "Elimizi taşın altına koyma zamanımız geldi" sözleriyle kongrede büyük bir heyecan oluşturan eski yönetici Ali Koç'a "Başkanım" şeklindeki hitaplar da dikkat çekti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurul toplantısında oy verme işlemi başladı. 

Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurulda, yaklaşık 17 bin kongre üyesi 17.00'ye kadar oy kullanacak. 

Aziz Yıldırım ve Hulusi Belgü'nün başkanlık için yarışacağı genel kurulda, toplam 21 sandık kuruldu. Genel kurul üyeleri Yıldırım için sarı, Belgü için mavi renkte basılan oy pusulalarını kullanıyor. 

Başlama saati itibarıyla üyelerin kongreye büyük ilgi gösterdiği görüldü. Üyeler başlama saatinden önce sandıkların önünde kuyruklar oluşturdu. 

Aziz Yıldırım:
Camiamıza hayırlı olsun

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda mevcut başkan ve başkan adayı Aziz Yıldırım, oyunu kullandı.  

Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurula oy kullanma işleminin başlamasından 4 saat sonra gelen Yıldırım, bir süre divan kurulu üyeleriyle sohbet etti. 

Genel kurul üyeleri Aziz Yıldırım'a yoğun ilgi gösterirken hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra 21 numaralı sandığa gelerek oyunu kullanan Yıldırım, burada kısa bir açıklama yaptı. 

Türkiye'de yapılacak 7 Haziran genel seçimlerine vurgu yapan sarı-lacivertli kulübün başkanı, "Fenerbahçe kongresi yeni başkanını seçiyor. Camiamıza ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. En önemlisi 7 Haziran'da seçim var. Bu seçimlerin Türkiye Cumhuriyeti'ne hayırlı uğurlu olmasını ve milletimizin mutlu yaşamasını sağlayan istikrarlı bir siyasetin gelmesini temenni ediyorum. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. 

Hulusi Belgü:
Kazansak da kazanmasak da Fenerbahçe'nin emrindeyiz

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda oy verme işlemi sürerken, başkan adayı Hulusi Belgü oyunu kullandı.  

Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurulda sabah saatlerinden itibaren, yönetim kurulu aday listesinde yer alan arkadaşlarıyla beraber saatlerce üyeleri karşılayan Belgü, ailesiyle beraber 4 numaralı sandığa giderek oy kullandı. 

Belgü yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'ye hizmet aşkıyla yandıklarını ifade ederek, "Kazansak da kazanmasak da hep Fenerbahçe'nin emrindeyiz. Bu uzun bir yürüyüşün başlangıcı. İnşallah bundan sonra hep beraber olacağız. Fenerbahçe'ye hizmet aşkıyla yanıyoruz. Kim kazanırsa başarılar diliyorum. Aynı şeyi karşı taraftan da bekliyorum. Kaybeden seçilen başkana yardımcı olacak" şeklinde ifadeler kullandı.  

Belgü, oy kullandıktan sonra salona giriş yapılan noktada üyeleri karşılamaya devam etti.  

Ali Koç'a 'Başkanım' diye seslendiler

Genel kurulda dün yaptığı açıklamada gelecek dönemde başkanlık için sinyal vererek, "Elimizi taşın altına koyma zamanımız geldi" sözleriyle kongrede büyük bir heyecan oluşturan eski yönetici Ali Koç  da oy kullandı.  

Kongre üyeleri büyük ilgi gösterdiği Koç ile uzun süre fotoğraf çektirdi. Koç'a yönelik "Başkanım" şeklindeki hitaplar da dikkati çekti.   

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden Nihat Özdemir de kongreye katılıp, oy verenler arasında yer aldı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir