Finansbank'ta üst yönetim kadrosu değişti

Yönetim Kurulu Başkanlığına Ömer Aras, Genel Müdürlüğe de Temel Güzeloğlu atandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Finansbank'ta yapılan Olağan Genel Kurulu ve ara Yönetim Kurulu Toplantısı kararıyla Finansbank Yönetim Kurulu Başkanlığına, 9 Kasım 2006'dan bu yana Finansbank A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Ömer Aras atandı.

Bankadan yapılan yazılı açıklamaya göre, 20 Ekim 2003'ten bu yana Finansbank Genel Müdürlüğü görevini yürüten Sinan Şahinbaş, yönetim kurulu başkan yardımcılığı pozisyonuna getirildi.

Finansbank Perakende Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Temel Güzeloğlu da bankanın yeni dönem genel müdürü olarak atandı.

Boğaziçi Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ile Fizik bölümlerinden lisans derecesine sahip Güzeloğlu, ABD'de Northeastern Üniversitesinde elektrik ve bilgisayar mühendisliği yüksek lisans ve Bilgi Üniversitesinde MBA derecesi aldı.

Temel Güzeloğlu, 2004'te Finansbank'a katılırken 2006'dan bu yana Finansbank A.Ş'de genel müdür yardımcısı, 2008'den bu yana icra komitesi üyesi ve genel müdür yardımcısı olarak görev yapıyordu.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir